Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ… ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΕΤΑΙ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ 90% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

«Αυτοεξόριστη» στο Βερολίνο ζει τον τελευταίο καιρό η περιβόητη Λένα Κιτσοπούλου, η οποία είχε στήσει το γνωστό ανθελληνικό και άκρως εξευτελιστικό για τον Αθανάσιο Διάκο «καλλιτέχνημα» στο Φεστιβάλ Αθηνών.
Το γιατί… αυτοεξορίστηκε το… εκμυστηρεύθηκε η ίδια τηλεφωνικώς στην παραδοσιακή εφημερίδα του ακροαριστερού φυράματος, «Ελευθεροτυπία»:

 «Μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων αντέδρασε και εναντιώθηκε στην Ελλάδα με τον «Διάκο». Το κακό δεν είναι ο τρόπος που αντιμετώπισαν ένα θεατρικό έργο, αλλά το ότι, πέρα από το 13% της Χρυσής Αυγής, υπάρχει ένα 90% Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα που....είναι καλυμμένο και είναι πολύ πιο ύπουλο, τραμπουκίστικο και φασιστικό από την ομάδα που δηλώνεται φανερά ως Χρυσή Αυγή και ξεμπροστιάζεται, αφού έχει το θράσος και τη βλακεία να ξεστομίζει “θα σας κάνω σαπούνια”. Ο άλλος που, έχοντας μια δημοκρατική, υποτίθεται, φυλλάδα και εκτρέφει όλη αυτή την κατάσταση, όντας φασίστας και τραμπούκος μουλωχτά, είναι πολύ χειρότερος. Θεωρώ ότι η χώρα μας έχει πολύ μεγάλο ποσοστό και διαφθοράς και ρατσισμού και τραμπουκισμού… Πιο πολύ οι φίλοι μου οι Γερμανοί με ενημερώνουν για την Ελλάδα. Έχω μια άρνηση να βλέπω ειδήσεις, να διαβάζω εφημερίδες. Μαθαίνω τα απολύτως βασικά».

Δίκιο έχει η μαντάμ. Πράγματι, οι ιδέες και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη λύση του ελληνικού προβλήματος είναι αποδεκτές από το 90% του ελληνικού λαού. Αλλά, με όλη αυτή την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς και του υπόλοιπου τμήματος του σάπιου κατεστημένου, αυτό το 90% διστάζει να  εκφράσει την πραγματική θέλησή του ενεργά με την ψήφο του. Μέχρι στιγμής, έχει ξεθαρρέψει ένα 20-25%. Που θα πάει, σύντομα θα ξεθαρρέψουν και οι υπόλοιποι!

(ΥΓ): Και τότε δε θα μείνει μόνη της η Κιτσοπούλου στην… αυτοεξορία. Θα έχει πολύ μεγάλη παρέα…

Πασπαρτου