Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Υβρίζει τους Έλληνες ο Σταυρίδης - Χυδαιότητα από τους εμπόρους της δημόσιας περιουσίας

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος - θυμίζουμε - ανάγκασε τον Στουρνάρα να τον παραιτήσει, μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο
και τον εμφάνιζαν στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Μελισσανίδη. Στην εν λόγω συνέντευξη προβαίνει σε αθλιότητες, όπως το να αποκαλέσει ηλίθιους τους Έλληνες που δεν δέχονται το ξεπούλημα της Πατρίδος τους και επιπροσθέτως να τους λέει να πάνε να...

Βεβαίως, οφείλουμε πάντα να κάνουμε επιπρόσθετες σκέψεις πάνω στα δρώμενα, αφού οι πολιτικάντηδες και οι υποτακτικοί τους, δεν δρουν ποτέ άνευ δόλιου κινήτρου. Το έχουν αποδείξει πολλάκις, άλλωστε, αυτό στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Το «ταξίδι» του Σταυρίδη με το lear jet του Μελισσανίδη, ως γνωστόν, έγινε στα μέσα Αυγούστου με αποτέλεσμα την αποπομπή του από το ΤΑΙΠΕΔ. Η συγκεκριμένη δήλωση που αναπαράγεται σήμερα είναι ακόμα παλαιότερη, συγκεκριμένα από τις 5 Αυγούστου.

Η επιλογή των ΜΜΕ να την αναπαράγουν σήμερα, ιδωμένη υπό το πρίσμα των αποκαλύψεων σχετικά με την εκποίηση του ΤΑΙΠΕΔ και συνεπαγωγικά όλης της περιουσίας των Ελλήνων σε off - shore του εξωτερικού δείχνει ότι υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ομολογία Σταυρίδη ότι έστειλε μόνος του δήθεν κατά λάθος τις φωτογραφίες από το lear jet σε τοπικά μέσα. Κοινώς όλα αυτά έγιναν προκειμένου να δικαιολογηθεί η εκποίηση του ΤΑΙΠΕΔ σε ξένους.

Αυτό, βεβαίως, αποδεικνύει πως εξαρχής η δημιουργία του ΤΑΙΠΕΔ ήταν ένα πρόσχημα ώστε να μεταβιβαστεί με μία και μόνο πράξη όλη η περιουσία του Ελληνικού Λαού σε ξένους διαχειριστές. Έτσι διορίστηκε ο Σταυρίδης, ο οποίος ξεκίνησε τις προκλήσεις αμέσως μετά την έκθεση του ESM, προκειμένου να απαξιωθεί ο εν λόγω οργανισμός και ακολούθως να δοθεί ο έλεγχος του σε off - shore εταιρία.

Κανονικά σε μία ευνομούμενη Κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ΤΑΙΠΕΔ, ούτε πολιτικοί που θα θέλουν να ξεπουληθεί η Πατρίδα μας. Όμως σήμερα υπάρχουν νεοφιλελεύθεροι φελλοί που ξεπουλούν τα πάντα εμπρός στο πρόσκαιρο κέρδος. Οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί το επικοινωνιακό παίγνιο που διεξάγεται από τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες, προκειμένου να αποδεχτούν το ξεπούλημα. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στην εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.