Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αγώνας για Πατρίδα κι Ελευθερία!

Ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν αποτελεί την πολιτική αποτύπωση των επιδιώξεων μιας συγκεκριμένης ή περισσοτέρων κοινωνικών τάξεων.
Σε αντίθεση με τους φιλελεύθερους κοσμοπολίτες οι οποίοι εργάζονται προς εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του διεθνούς και του εγχώριου κεφαλαίου, εμείς οι Εθνικιστές αναγνωρίζουμε την οικονομία όχι ως βασικό άξονα του Κράτους, αλλά αντίθετα ως εργαλείο στην υπηρεσία του. Σε αντίθεση επίσης με τους μαρξιστές διεθνιστές, οι οποίοι μιλούν για ταξικούς αγώνες ενάντια στο κεφάλαιο, ενώ στην ουσία είναι κι αυτοί συμμέτοχοι και συνεργάτες του κεφαλαίου, εμείς οι Εθνικιστές προτάσσουμε την εθνική συνεννόηση και τον αλληλοσεβασμό των Ελλήνων, εργατών και εργοδοτών, προς όφελος του Έθνους.

Ο δικός μας λοιπόν Αγώνας, δεν έχει το ρηχό και φτηνό υπόβαθρο των ιδεολογημάτων της φιλελεύθερης Δεξιάς και της μαρξιστικής Αριστεράς. Ο Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αντιπροσωπεύει την ύστατη πράξη Εθνικής Αντίστασης, απέναντι στον καπιταλιστικό ισοπεδωτισμό και στη μαρξιστική βαρβαρότητα.

Οι εχθροί του Κινήματός μας, μας κατηγορούν για άσκηση βίας. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, εγχώρια και διεθνή αφιερώνουν καθημερινά πολλές ώρες προκειμένου να πείσουν πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι το απόλυτο κακό, αυτού του  αγγελικά πλασμένου κόσμου. Εντούτοις, δε διστάζουν να αναπαράγουν συστηματικά ασύστολα ψεύδη, διανθισμένα με φανταστικές ιστορίες μαρξιστών παρανοϊκών, οι οποίοι αποτελούν είδος εν αφθονία στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

Δε βρέθηκε ούτε ένας μεροκαματιάρης Έλληνας εργάτης να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή για χρήση βίας. Το ίδιο συμβαίνει και με κάθε σκληρά εργαζόμενο, ο οποίος βιώνει την τρομοκρατία του Καθεστώτος των μνημονίων και της ιδεολογικής ηγεμονίας των μαρξιστών. Δε βγήκε κανένας άνεργος, από τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας για να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή με τις κατηγορίες τις οποίες αποδίδουν οι «δημοκράτες» επιστήμονες του ψεύδους. Και τούτη είναι η καλύτερη ανταμοιβή και η απόδειξη πως τα ψεύδη του Καθεστώτος(και φυσικά τα χρήματα των ξένων κέντρων αποφάσεων) δεν βρίσκουν αντίκρισμα. Οι εποχές που οι δημοσιογραφίσκοι-«εισαγγελείς» έβγαιναν στα κανάλια και εξαπέλυαν το δηλητήριο προς το Λαό μας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, τα λένε μεταξύ τους για να πείσουν τους εαυτούς τους και μερικά ακόμη γραφικά και βολεμένα κομματόσκυλα, όλων των τάσεων και αποχρώσεων.

Τους λαθρομετανάστες δε τους εκμεταλλεύεται βεβαίως η Χρυσή Αυγή. Τους εκμεταλλεύονται αντίθετα, οι καπιταλιστές και οι μαρξιστές από κοινού. Οι πρώτοι επιδιώκοντας το οικονομικό κέρδος, οι δεύτεροι το πολιτικό όφελος, μιας και μόνον εκεί πλέον δύνανται να αναζητήσουν το αναγκαίο για την «επανάσταση» προλεταριάτο. Προς τούτο και βλέπουμε τους κατά τα λοιπά «προοδευτικούς» και άθεους μαρξιστές να συμπορεύονται με τους φανατικούς ισλαμιστές. Οι θρησκευτικές ελευθερίες θυσιάζονται από την ηγεσία της Αριστεράς και τους διανοούμενούς της, στο βωμό της δημιουργίας μιας ισχυρής προλεταριακής βάσης. Οι Έλληνες εργάτες βλέπετε, διέκριναν πια τη μαρξιστική απάτη εγκαταλείποντας τους αριστερούς απατεώνες και γι' αυτό υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Χρυσή Αυγή!

Οι εχθροί του Κινήματος, μας καθυβρίζουν με όλα τα μέσα τα οποία τους παρέχονται. Άλλωστε εκείνοι, αριστεροί και δεξιοί μαζί, αποτελούν το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της διαφθοράς και της ασυδοσίας. Όμως εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, δεν αγωνιζόμαστε για μια θέση στο δημόσιο, όπως πράττουν εκείνοι οι «πατριώτες» της φακής, οι οποίοι τολμούν να μιλούν για πατριωτισμό. Αγωνιζόμαστε για την Τιμή της Πατρίδος και για την Ελευθερία του Λαού μας, από τους εγχώριους και τους ξένους τυράννους του. Και συνεχ
ίζουμε ακατάπαυστα, αμετανόητα πιστοί στα λόγια του ποιητή Ανδρέα Κάλβου:

«Τα δειλά των εχθρών σας πλήθη καταφρονήσατε· την κόμην πάντα ο θρίαμβος στέφει των υπέρ πάτρης κινδυνευόντων»

Ευάγγελος Καρακώστας