Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ω ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΩΣ ΠΡΩΕΔΡΩΣ ΠΑΝΩΣ ΞΑΝΑΧΤΗΠΑ

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πολιτική πιάτσα το κόμμα Καμμένου, το αποκάλεσαν «κόμμα του διαδικτύου», διότι έδωσε μεγάλη βάση στο νέο αυτό μέσο επικοινωνίας.
Μέχρι και αιτήσεις εγγραφής μέσω διαδικτύου δεχόταν! Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι από το κόμμα που απασχολήθηκαν προεκλογικά με το διαδίκτυο, φτιάχνοντας μια ομολογουμένως δυναμικότατη ομάδα.

Μάλιστα, το καλό παράδειγμα έδινε ο πρόεδρος Πάνος, ο οποίος επικοινωνούσε με τους οπαδούς μέσω Facebook και Twitter. Βεβαίως, καλά και αποδοτικά είναι αυτά τα μέσα επικοινωνίας, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να… εκτεθεί κανείς ανεπανόρθωτα. Ο πρόεδρος Πάνος βέβαια, την έχει πατήσει πολλές φορές κι έχει εκτεθεί πολλάκις ως… εκ συστήματος ανορθόγραφος, αλλά –όπως φαίνεται- μυαλό δε βάζει. Έτσι, παρά το ότι χρησιμοποιεί και γνωρίζει πολύ καλά το διαδίκτυο και τα κόλπα του, δεν γνωρίζει πως γράφεται το… διαδίκτυο.

Γράφει, λοιπόν, σε μήνυμά του: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΣΑΣ ΠΗΓΕΣ»

(ΥΓ) 1: Χωρίς βεβαίως να παραβλέπουμε και το «αναμεταδίδετε»…

(ΥΓ) 2: Πρόεδρε Πάνο, με πόσους ντενεκέδες λάδι τα πήρες τα διπλώματά σου;

Εθνικισμός.net