Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Οι καταστροφείς Πολιτισμών

Αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι εβραιοσιωνιστές έχουν "στήσει" τα πράγματα με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο, που δεν κινδυνεύουν από τίποτε.
Νομίζουν δηλαδή ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε εναντίον τους. Ακόμα και οι ίδιοι οι εβραίοι νομίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει την προστασία του νόμου και άρα ότι θ’ αναγκάσουν τον οποιονδήποτε ο οποίος θα επιχειρήσει να κινηθεί εναντίον τους, να παραβιάσει ο ίδιος τον νόμο.

Αυτό είναι λάθος. Οι εβραίοι έχουν έναν σχεδιασμό που τους ‘’προστατεύει’’, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μέχρι ενός βαθμού. Aν κινηθεί κάποιος στο βασικό επίπεδο απευθείας εναντίον τους, θα παρανομήσει. Ό,τι και να γίνει δηλαδή, πρέπει σε πρώτο επίπεδο να σεβαστεί κάποιος τα ’’δικαιώματά’’ τους. Αυτό όμως το πρώτο και κρίσιμο επίπεδο της άμυνάς τους είναι στην πραγματικότητα και το σύνολό της.

Εδώ γίνονται τα λάθη από τους αντιπάλους τους, γιατί δεν έχουν πλήρεις γνώσεις. Όποιος κάνει κάτι εναντίον τους, στο επίπεδο αυτό, τους ενισχύει και δεν τους απειλεί. Οι εβραίοι πολεμούνται μόνον με γνώση. Αν αυτή υπάρχει, αρκεί ένας μόνο πολίτης για να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Αρκεί να δηλώσει "περίεργος" ή "ανήσυχος" και μπορεί να τους κάνει την τρομερή ζημιά.

Με μια απλή μήνυση. Τι είδους μήνυση;

Να τους αντιμετωπίσει με τον τρόπο που παρουσιάζονται και άρα σαν θρησκευτική μειονότητα και να κάνει μήνυση στο ανώτατο μειονοτικό τους όργανο για κατάχρηση δημόσιας περιουσίας και εκμετάλλευση της περιουσίας αυτής, με απώτερο στόχο να τους αναγκάσει να πάρουν δημόσια θέση σ’ ό,τι αφορά την ιδιότητά τους. Να προσδιορίσουν δηλαδή μέσα στα δικαστήρια, αυτό το οποίο τους ευνοεί να είναι απροσδιόριστο. Όποια θέση και να πάρουν, θα οδηγηθούν μεσω της αποκάλυψής τους στην καταστροφή.

Η διαφορά βρίσκεται στην "πορεία" αυτής της καταστροφής και στη βιαιότητα που θα τους απει­λήσει.

Τι σημαίνει αυτό ; Απλούστατο...

Αν δηλώσουν μέσα στο δικαστήριο θρησκευτική μειονότητα, θα πρέπει να δημευτεί το σύνολο της συλλογικής περιουσίας τους και ταυτόχρονα να κληθούν τα μέλη της μειονότητας που επωφελήθηκαν παράνομα από αυτήν να αποζημιώσουν το κράτος.  

Αυτό σημαίνει την οικονομική τους καταστροφή με ανυπολόγιστες συνέπειες, εφόσον χωρίς τα χρήματά τους παύουν να έχουν την όποια πολιτική επιρροή που τους προστατεύει. Δεν θα εγκαταλείψουν τα πόστα τους ή τα αξιώματά τους, αλλά θα χάσουν ισχύ που τους είναι απαραίτητη. Δεν θα γίνουν δημοσίως γνωστά τα ονόματά τους, αλλά θα μειωθεί η επιρροή τους, άσχετα αν δεν μειωθούν τα δικαιώματά τους.

Εάν κάνουν το αντίθετο και δηλώσουν εθνική μειονότητα, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρό­τερα. Φαινομενικά επωφελούνται, αλλά μακροπρόθεσμα κινδυνεύουν. Μπορεί σε πρώτη φάση — ακόμα κι αν αναγνωριστούν παράτυπα ως εθνική μειονότητα— να σώσουν τη συλλογική τους περιουσία και ν’ αποφύγουν τις αποζημιώσεις ως άτομα, αλλά οδηγούνται σε αδιέξοδο. Γιατί στην περίπτωση αυτήν θα πρέπει το επίσημο κράτος να δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των ονο­μάτων των εθνικά Εβραίων που εργάζονται σε καίρια πόστα, είτε της εξουσίας είτε του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Είναι υποχρεωμένο το κράτος να το κάνει για λόγους εθνικού συμφέροντος.

Από τη στιγμή που τα εθνικά συμφέροντα μιας μειονότητας μπορεί να είναι συγκρουόμενα με τα συμφέροντα της πλειονότητας, μερικά πράγματα είναι ευνόητα.

Δεν είναι δυνατόν εθνικά εβραίοι να διευθύνουν για παράδειγμα το Διπλωματικό Αρχείο του υπουργείου εξωτερικών.

Δεν είναι δυνατόν εθνικά εβραίοι να διευθύνουν μεγάλες ΔΕΚΟ.

Δεν είναι δυνατόν εθνικά εβραίοι να μην δηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα, όταν αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας.
Οταν γίνει αυτό, θα είναι τραγικό για τους εβραίους.

Γιατί μόλις φύγουν από τις θέσεις τους, κινδυνεύουν από τις έρευνες για τα έργα και τις ημέρες τους. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί οι οποίοι τους "αγαπάνε", που σίγουρα δεν θα αφήσουν να χαθεί η ευκαιρία να εξετάσουν την "προσφορά" τους στην κοινή μας "πατρίδα".

Αν φύγουν από το Διπλωματικό Αρχείο, κινδυνεύει η εβραϊκή κοινότητα ν’ αποκαλυφθεί για τον ρόλο της στη μικρασιατική καταστροφή.

Αν φύγουν από τις ΔΕΚΟ, κινδυνεύουν να απο­κα­λυφθούν για τον ρόλο τους στο ξεπούλημά τους.

Αν φύγουν από τις θέσεις εξουσίας, κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν αυτοί που τους "έσπρωχναν".

Στις παραπάνω περίπτωσεις δεν θα χρειαστεί καν να εκδιωχθούν από τη χώρα. Θα φύγουν μόνοι τους νύχτα και μάλιστα τρέχοντας. Δεν θα τους προλάβεις για να τους διώξεις.
Το τραγικό γι’ αυτούς είναι ότι πλέον δεν έχουν πού να πάνε. Ακόμα και να προλάβουν να φύγουν, δεν υπάρχει γι’ αυτούς άλλος προορισμός εκτός από το ψευδοκράτος του Ισραήλ.

Καταλαβαίνουν απολύτως οι αναγνώστες γιατί από "πολιτισμό" ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την απεθνι­κοποίηση του κράτους ;

Καταλαβαίνουν γιατί από "ευαισθησία" βιάζονται να εντάξουν τον εθνικά πακιστανό ή αλβανό στους μηχανισμούς του κράτους ;

Προσπαθούν πάση θυσία ν’ αλλάξουν τους νόμους περί εθνικών και άλλων μειονοτήτων μέσα στο κράτος. Αντιλαμβάνονται ότι είναι εκτε­θειμένοι και ψάχνουν φρέσκο εισαγόμενο "κρέας" για να κρυφτούν από πίσω του.
Γι’ αυτόν τον λόγο  σήμερα ειδικά "ταΐζουν" τόσους πολλούς επαγγελματίες "ευαίσθητους".
Γι’ αυτόν τον λόγο "πνίγουν" το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με εκθέσεις για αντισιωνιστικό κίνημα στην Ελλάδα.
Εδώ φαίνεται και το λάθος τους με την επένδυσή τους στη Νέα Τάξη. Ο κόσμος πλέον είναι ομοιογενής σε όλα τα επίπεδα. Ό,τι μπορεί να γίνει σήμερα στην Ελλάδα εναντίον τους μπορεί να γίνει μέσα σε μία μέρα οπουδήποτε αυτοί υπάρχουν και δραστηριοποιούνται με τον τρόπο που το κάνουν.
Φαντάζονται οι αναγνώστες, ν’ αντιληφθούν οι Ρώσοι πολίτες τον ρόλο των εβραίων της Ρωσίας ; Οι πολίτες ενός από τα πιο πλούσια κράτη στον κόσμο είδαν τα παιδιά τους να εκπορνεύονται εξαιτίας της φτώχειας, επειδή οι εβραίοι λεηλατούσαν τα πάντα στην απίστευτα πλούσια πατρίδα τους.
Φαντάζονται οι αναγνώστες ν’ αντιληφθούν οι Γερμανοί πολίτες τον ρόλο των εβραίων της Γερμανίας ; Ένα από τα πιο ισχυρά κράτη του χριστιανισμού βρίσκεται υπό την αμερικανική κατοχή, επειδή αυτό συνέφερε τους εβραίους.
Φαντάζονται  οι αναγνώστες ν’ αντιληφθούν όλα τα Έθνη ταυτόχρονα, τον ρόλο των εβραίων ; Δεν θα μείνει "ρουθούνι" από αυτούς. Καινούργιο πλανήτη θα ψάχνουν να κρυφτούν και όχι απλή "γωνιά" στη Γη.    
Μολις αρχίσει το "ξήλωμά" τους, είναι θέμα χρόνου ν’ αποκαλυφθεί η παγκόσμια συνομωσία του σιωνισμού.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή με μία μήνυση σε μια οποιαδήποτε χώρα και από έναν κοινό πολίτη. Έναν πολίτη, που από "περιέργεια" θα θέλει να μάθει τα "γιατί" και τα "πώς" της συλλογικής εβραϊκής περιουσίας.

Προσοχή όμως, οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι για τους αφελείς και "νερό" στο "μύλο" των εβραίων ρίχνει όποιος τους απειλεί με βία. Άλλωστε, όποιος το ψάξει μέσα στην ιστορία, θα δει οτι οι περισσότερες βίαιες αντισιωνιστικές ενέργειες είναι τελικά εβραϊκές προβοκάτσιες.
Προβοκάτσιες, που έχουν στόχο να "συγκινήσουν" ως συνήθως, τους ανθρώπους των Εθνών και να κάνουν συμπαθείς τους κλέφτες-τοκογλύφους. Με μερικά θύματα κατορθώνουν και κλέβουν εκ του ασφαλούς, οι τεμπέληδες εβραίοι.

Γνώση και ηρεμία χρειάζεται και όλα γίνονται.                   

Ο χρόνος θα δικαιώσει τα Έθνη και όχι τους καταστροφείς πολιτισμών.                   
Σύντομα, θα δούμε πάλι το άστρο του Δαυίδ να "τρέχει" στην έρημο… πολύ σύντομα θα δούμε ποιος θα επιχειρήσει να τους σώσει και πόσο "εκλεκτοί" είναι…

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ