Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αμηχανία ενός ολόκληρου καθεστώτος- Άρθρο Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τις εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 και ακόμη το κατεστημένο (τόσο το φιλελεύθερο, όσο και το μαρξιστικό) δεν έχει αποδεχθεί την μεγάλη πολιτική
και ιδεολογική του ήττα, γιατί αυτό στην πραγματικότητα υπήρξε η μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στις 6 Μαΐου 2012, ως γνωστόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επήρε 6,97% και όλοι τους έβαλαν στοίχημα ότι στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εξαφανιστεί. Για 40 ολόκληρες ημέρες κανάλια και εφημερίδες μας συκοφαντούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν στις 17 Ιουνίου 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πάρει 6,92%! Έχασε λίγες χιλιάδες μόνον ψήφους…

Από τις 17η Ιουνίου μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζετε τον πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας. Τόσο από τους φιλελεύθερους της ψευτοδεξιάς, όσο και από την κυριαρχούσα στα ΜΜΕ αριστερά. Ό,τι και να κάνουν όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει!

Συνεχής άνοδος

Σε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το φθινόπωρο του 2012 μέχρι σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά τρίτο κόμμα με τάσεις μάλιστα ανόδου, ανόδου η οποία μπορεί να την οδηγήσει και στην δεύτερη ακόμη θέση σε ενδεχόμενες εκλογές. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πρωτόγνωρο πολιτικό φαινόμενο και είναι η ίδια η ενσάρκωση της ολοκληρωτικής αποτυχίας της μιντιακής τυραννίας του καθεστώτος της διαπλοκής. Δεν τους ακούνε, τους σε διατεταγμένη υπηρεσία ψεύτες του δελτίου των οκτώ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, οι Έλληνες! Αντίθετα, πυκνώνουν όλο και περισσότερο τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 Θα χρειαζόντουσαν ίσως όλες οι σελίδες της εφημερίδας μας για να γίνει μία ανάλυση των δημοσκοπήσεων των τελευταίων μηνών. Θα αρκεστώ σε δύο από τις τελευταίες έρευνες, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητος. Η πρώτη είναι η δημοσκόπηση του zougla.gr, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ λαμβάνει 19%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 16,2%. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας είναι πλέον ένας βασικός παράγοντας της πολιτικής ζωής της χώρας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πίνακες της δημοσκόπησης του zougla.gr, στους οποίους εμφανίζεται η συσπείρωση και οι διαρροές των κομμάτων των εκλογών της 17ης Ιουνίου! Η μεν ΝΔ χάνει προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 12,2% της δυνάμεώς της, ο δε ΣΥΡΙΖΑ το 12,7%!

Αυτό δείχνει με ευκρίνεια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένα περιθωριακό πολιτικό Κίνημα, αλλά αγκαλιάζει πλέον ολόκληρο τον Λαό απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού φάσματος. Σύμφωνα με έναν μάλιστα πολιτικό αναλυτή, θυμίζουν οι διαρροές προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους κομμουνιστικούς ψήφους της περιοχής της Μασσαλίας, οι οποίες πήγαν μαζικά στο Εθνικό Μέτωπο του Ζαν Μαρί Λεπέν.

Οι νέοι στο πλευρό μας

Η δεύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή η οποία δημοσιεύθηκε στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» της Πέμπτης 6 Ιουνίου, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει 14,5%, ενώ υπάρχει ένα 6% που δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα και μέσα στην ένδειξη «άλλο κόμμα» γενικά και αφηρημένα υπάρχει και ψήφος προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υπάρχει και στο 11% αυτών οι οποίοι δηλώνουν αναποφάσιστοι και δεν απαντούν… Με αναγωγή, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε αυτή την δημοσκόπηση ξεπερνά και το 16%! Η εν λόγω πολιτική έρευνα της εταιρείας PULSE, έχει και άλλα στοιχεία, στοιχεία ποιοτικά, τα οποία δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κίνημα με μέλλον και με βαθιές ρίζες στην νεολαία και στις δημιουργικές ηλικίες. Αντίθετα, το ποσοστό της πέφτει στους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 60 ετών, στους οποίους έχει πολύ μεγάλο ποσοστό η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στους νέους ηλικίας από 18 έως 29 χρονών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα με 15% περνώντας την ΝΔ η οποία παίρνει 13%. Το ίδιο συμβαίνει και στις εξαιρετικά δημιουργικές στη ζωή ενός Έθνους ηλικίες των 30 έως 44 ετών, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει 17% και η Ν.Δ. 15%. Από τους αριθμούς, λοιπόν, προκύπτει της συγκεκριμένης δημοσκοπήσεως πάντοτε ότι στους Έλληνες ηλικίας από 18 έως 44 χρόνων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προηγείται της Ν.Δ. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μέλλον. Είναι το μέλλον της Εθνικής παράταξης των Ελλήνων!

Τα ψέματα των παλαιών κομμάτων κατά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η δυναμική παρουσία της ανάμεσα σε αυτούς, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Έθνους, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία εάν όχι πανικό σε αυτούς, οι οποίοι συναποτελούν ένα ολόκληρο αμαρτωλό καθεστώς. Τώρα πια δεν είναι μόνοι τους, όπως συνέβαινε επί δεκαετίες, όπου εναλλάσοντο στην εξουσία και κάλυπτε ο ένας τις «πομπές» του άλλου. Δεν ελπίζουν ούτε ακόμη και στην περίφημη δήθεν αθώα αριστερά, η οποία είναι τμήμα του καθεστώτος, αφού αυτή και όχι άλλος ποδηγέτησε απόλυτα ιδεολογικά και πολιτικά την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και επί πλέον συμμετείχε στο μεγάλο γλεντοκόπι της λεηλασίας. Δεν είναι πλέον μόνοι τους, υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έτσι έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη ψευδολογία κατά των Εθνικιστών προκειμένου να ανακόψουν την πορεία τους, αλλά δεν το κατορθώνουν.


Ψεύδος πρώτον: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα «ναζιστικό μόρφωμα» και μία «εγκληματική συμμορία»! Ακόμη περιμένουμε να αποκαλύψουν τα εγκλήματά μας… Λάσπη χωρίς τέλος, η οποία τους καθιστά όλο και πιο αναξιόπιστους. Είμαστε Εθνικιστές και όχι ναζιστές. Το έχουμε δηλώσει, αλλά αυτοί επιμένουν. Επιμένουν να μας αφαιρούν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Όσο για την λέξη «μόρφωμα» που χρησιμοποιούν, χρειάζεται τουλάχιστον θράσος εκ μέρους τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει ομοιογένεια και μία συγκεκριμένη Ιδεολογία και πολιτική, ενώ όλοι αυτοί που μας κατηγορούν ως «μόρφωμα» ανήκουν σε κόμματα, τα οποία είναι στην κυριολεξία ανεμομαζώματα, μέσα στα οποία όλοι οι «καλοί» χωράνε, από Σταλινικοί μέχρι φιλελεύθεροι.

Ψεύδος δεύτερον: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πρόγραμμα. Όσοι διαβάζετε αυτήν την εφημερίδα ασφαλώς και γνωρίζετε πως η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, το οποίο όμως δεν έχουν παρουσιάσει ποτέ τα ΜΜΕ, τα οποία μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε πρόγραμμα. Σταλινικοί έως το μεδούλι τους οι κατήγοροί μας επιμένουν και τα παπαγαλάκια τους το επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία «δεν έχουν πρόγραμμα»… Θα απαντήσω με ένα ερώτημα: Αυτοί που… έχουν δεν βλέπουν που κατάντησαν την χώρα με τα βαθυστόχαστα προγράμματά τους; Επιπλέον πριν από το οποιοδήποτε πρόγραμμα, αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι εντιμότητα, διαφάνεια, πατριωτισμός. Και αυτά δεν τα διαθέτουν οι κατήγοροί μας.

Ψεύδος τρίτο: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι «το μακρύ χέρι του συστήματος»! Αυτό το τελευταίο παραμύθι το λένε οι αριστεροί και δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Το έλεγαν από το μεσοπόλεμο ακόμη κατά των Εθνικιστών, προκειμένου να ερμηνεύσουν μαρξιστικά την ύπαρξη ενός Κινήματός αντικαπιταλιστικού, αλλά όχι κομμουνιστικού. Θέλει όμως πράγματι πολύ θράσος οι εκλεκτοί των τηλεπαράθυρων και των καπιταλιστών, να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν «το μακρύ χέρι του συστήματος», την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί (οι «επαναστάτες» είναι η ίδια η καρδιά του συστήματος και αποτελούν την χρυσή του εφεδρεία. Κρατικοδίαιτοι οι περισσότεροι εδώ και δεκαετίες, χρυσοκάνθαροι του δημόσιου ταμείου με τις περίφημες ΜΚΟ, έχουν το θράσος να κατηγορούν εμάς σαν το… «μακρύ χέρι του συστήματος»!

Τα ψέματά τους δεν πιάνουν. Το μνημόνιο εναντίον του οποίου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή, αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι θα είναι η ταφόπλακα του Έθνους. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών έναντι των οποίων αυτοί «ανθρωπιστικά» αδιαφορούν, όταν δεν τους ενθαρρύνουν, απειλούν ευθέως την Ελληνική Πατρίδα. Με τις αλχημείες των λογιστών, οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς, δεν σώνεται η Πατρίδα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την λύση. Επιστροφή στις Αξίες, στις Ιδέες, στη Παράδοση και τέλος στην πραγματική οικονομία ενάντια στην απάτη του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Εδώ και τώρα επιστροφή στο Εθνικό Κράτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ