Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Και το όνομα αυτού... Mohammed

Μωάμεθ το πιο δημοφιλές όνομα στη Βρετανία!

Η είδηση έρχεται από τη Βρετανία και πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα, καθώς προφητεύει εικόνες από ένα ζοφερό μέλλον που κάθε πραγματικός Έλληνας απεύχεται.
Το όνομα Mohammed αναδείχθηκε ως το πιο δημοφιλές όνομα για τα αγοράκια που γεννήθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 2011, μπροστά από το βρετανικό όνομα Harry, το οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Το όνομα Mohammed έρχεται πρώτο ή δεύτερο κάθε έτος από το 2007, αποτελώντας το μόνο όνομα που τα έχει καταφέρει. Η δημοτικότητα του συγκεκριμένου ονόματος αποτελεί το φυσιολογικό αποτέλεσμα της ραγδαίας αύξησης του μουσουλμανικού στοιχείου της Βρετανίας, το οποίο αναμένεται να διπλασιαστεί τα επόμενα 20 χρόνια. Επανερχόμαστε, λοιπόν, στο αρχικό σχόλιο του κειμένου. Η τραγική αυτή εικόνα της Βρετανίας αποτελεί, άραγε, τον προπομπό ενός εφιαλτικού μέλλοντος και για τη δική μας Χώρα; Μια Ελλάδα που θα βρίσκεται στα πρόθυρα της ισλαμοποίησης και του πολυπολιτισμού;

Για να αποτελέσει αυτό το θλιβερό φαινόμενο απλώς μια φευγαλέα φρικτή εικόνα και όχι μια αυριανή πραγματικότητα που θα βάλει ταφόπλακα στην έννοια της Ελλάδος, όπως την ξέραμε από τους Προγόνους μας, η λύση είναι μια και μοναδική: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ! Για να ανήκει (ξανά) η Ελλάδα στους Έλληνες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ