Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Α ΣΠΙΝΟΣ: ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ EXTRA ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;; ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πέταξε τα μικρόφωνα ο Άρης Σπίνος. Ο δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το Extra 3 για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Αποκαλυπτικά τα όσα ο ίδιος λέει σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο dimotikosafari@blogspot.gr. Επωνύμως καταγγέλλει τόσο την κυβέρνηση, όσο και τη διοίκηση του σταθμού για προσπάθεια παρεμβάσεων στη θεματολογία των εκπομπών του αλλά και για αλλοίωση δημοσκοπήσεων.

Η λογοκρισία νίκησε για μία ακόμη φορά. Καμαρώστε τους «δημοκράτες», «πατριώτες», δημοσιοκάφρους που έχουν αναλάβει την «ανεξάρτητη» ενημέρωσή σας.

Από τη μία μεριά ο Διευθυντής ειδήσεων του Extra 3, πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ και κολλητός του Φ. Κουβέλη , Γιομπαζολιάς. Ο έγκριτος αυτός δημοσιογράφος που θέλει να σώσει την Ελλάδα μπαίνοντας στη βουλή, πληρώνει το εισιτήριο εισόδου στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ (θα υπάρχει μέχρι τις εκλογές;) μαγειρεύοντας δημοσκοπήσεις και κόβοντας εκπομπές. Αλήθεια μήπως έχετε σπουδάσει και σεφ;

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του καναλιού Φ. Βρυώνης ο οποίος εξαγοράζει τις ποινές του (φορολογικές και ποινικές) κάνοντας χάρες στο Μαξίμου, κατόπιν υποδείξεων του κ. Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και γνωστό twitterόπληκτο. 

Η Χρυσή Αυγή δε σταματάει ούτε με μαγειρική ούτε με κοπτοραπτική, μοδιστρούλες της κακιάς ώρας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Κίρκη