Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Συνεργασία: Όχι άλλα... στραμπουλίσματα Companeros

Την τελευταία εβδομάδα πολύς λόγος έγινε ή γράφτηκε (μάλλον υπερβολικά) γύρω από τα μωροευτράπελα, ανυπόστατα, ανόητα ή και παράλογα λεγόμενα του ανελλήνιστου Alexis.
Ο χείμαρρος της μπουρδολογίας του, ανάμεικτος με προκατασκευασμένες δήθεν επαναστατικές εξαγγελίες, καταγγελτικές παραστάσεις, εμπόριο ελπίδων, νεφελώδη ανερμάτιστα τσιτάτα και σοσιαλκομμουνιστική έξαψη, υπήρξε πράγματι άξιος μελέτης καθώς φάνηκε ότι ξεπερνούσε ασυμμάζευτα τους παλιότερους ανάλογους άθλους του: Ο αρχισυριζαίος προκάτ «ηγέτης» ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό υπερβαίνοντας τον πήχη κάθε προηγούμενης παρλαπίπας που είχε εκφάνει ως τα τώρα.
Διεγερμένος και συνάμα ταραγμένος, ως φάνηκε,  από τον φόρτο γεγονότων και συναισθημάτων των προσφάτων δύο εβδομάδων, αποδιοργανώθηκε κατά πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως, όταν υποδυόμενος με γκροτέσκο και άκαρπο τρόπο την ρεφορμομαρξίζουσα εκδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου αποπειράται να παραστήσει τον δημεγέρτη και καθοδηγητή των λαϊκών στρωμάτων. Η ασύστολη αγράμματη και ανελλήνιστη φλυαρία του υπήρξε τόσο ξεσάλωτη που καταγράφηκε ακόμη και από τους καθωσπρεπικούς, πολιτικά ορθούς, σαχλεπίσαχλους διαδικτυακούς κονδυλοφόρους της άσφαιρης μασωνοδεξιας. Ο χαϊδεμένος των ντόπιων και διεθνών εξουσιαστών Alexis, παγιδευμένος στον ολοένα και γιγαντούμενο ναρκισσισμό του αδυνατεί να καταλάβει τη φρικιαστική πενία του λεκτικού του οργάνου,  σύμφυτη και αντίστοιχη με την ελλειμματική του παιδεία, αλλά συνάμα κολακεύεται παροξυντικά καθώς οι χαχόλοι συριζαίοι (συνιστωσικοί και μη) τον «αποθεώνουν» συρρέοντες σε γυνανδροειδείς αγέλες με αφορμή το πολιτικό παλμαρέ του τιτανοτεράστιου «ηγέτη» τους.

Βέβαια, ο χολερικός, εμπαθής, μισάνθρωπος, «φύσκων», τέως υπουργός – τέως βουλευτής – τέως αντιπρόεδρος – τέως «μαζί τα τρώμε» και νυν παροπλισμένος, αμετανόητα λιχούδης, γλυκερός και συνάμα δηλητηριώδης, θρασύς και επιδειξίας, «μαζί τα φάγαμε» - ΘΟΔΩ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ εξευτέλισε τον Alexis με επανειλημμένα «τιτιβίσματά» του στο Twitter, αποκαλώντας τον μεταξύ των άλλων και αγράμματο. Τούτη τη φορά (μέσα στα πλαίσια της άλογης στατιστικής τυχαιότητας της νεοελληνικής πολιτικής παράνοιας) θα συμφωνήσουμε για λόγους ακριβολογίας με τον μπαλονόμορφο πολιτικό μας εχθρό!

Όντως! Η αμετροέπεια του Alexis συνοδεύεται από την ταυτόχρονη κακοέπεια, ψευδέπεια και σφαλέπειά του, απροκάλυπτη λόγω .. γνωστικού ελλείμματος. Η κωμικοτραγική λεκτική πενία του μόνιμου υβριστή μας, του «φραπεδιέρο» πρωτοκαπετάνιου της συνισταμένης αριστεράντζας Alexis δεν αποτελεί βέβαια (δυστυχώς) την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα στο σύγχρονο μεταπολιτευτικό Ελληνισμό: τα καθάρματα της εθνοαποδόμησης που κυβέρνησαν τη δύσμοιρη Πατρίδα μας επί τέσσερις δεκαετίες πέτυχαν να μεθοδεύσουν την παραγωγή αμόρφωτων δυσλεκτικών και δυσφασικών νέων μέσω μιας συστηματικής απεξάρθρωσης της γλωσσικής διδασκαλίας και σπουδής. Τα αηδή παράγωγα του εθνοκτόνου σχεδίου φυτεύτηκαν και καλλιεργήθηκαν από συνειδητούς ή συρμοπαρασυρόμενους «νεωτεριστές» κι «επαναστάτες» δασκάλους και καθηγητές, μεταβάλλοντας το Έθνος σε ένα καταναλωτικό αφασικό χυλό που αποζητεί μάταια την οποιουδήποτε τύπου πραγματική επικοινωνία (καθώς έχει χάσει την έννοια των λέξεων όταν δεν έχει χάσει τις ίδιες τις λέξεις και τις ανάλογες κατά περίσταση επιβεβλημένες χρήσεις τους).

Γι’ αυτό λοιπόν ο δυσαρθρικός Alexis, το πριγκηπικό γεροντομειράκιο που καθοδηγεί την παθιασμένη αριστεράντζα φαντάζει τραγελαφικός μέσα στην κακοσκηνοθετημένη και πομπώδη οχληγορία του. Ως ευτράπελο επιμύθιο της παρούσας βραχείας αναφοράς κρατήσαμε τη μάλλον κορυφαία φράση του που ειπώθηκε κατά την έξοδό του από το... απροσκύνητο  «Στάλινγκραντ της ΕΡΤ» προς ένα ειδησεογραφικό συνεργείο. Εκεί μεταξύ άλλων ο τιτανοτεράστιος «φραπεδιέρο» Alexis ανέφερε «…δε στραμπουλίζονται οι θεσμοί!».

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, οπαδοί και φίλοι της Χρυσής Αυγής, στέκουμε εμβρόντητοι και ενεοί εμπρός στην... δημοσθένειου ύψους και σοφόκλειου πάθους λεξιμαγεία του δεκαπενταμελίτη «δημεγέρτη»: Ω ναι! Δεν στραμπουλίζονται οι θεσμοί Great Alexis γιατί... δεν έχουνε αρθρώσεις, ούτε πιτσούνια είναι, ούτε κοτόπουλα! Στο μεταξύ ο καιρός περνάει, οι θεσμοί της Γ΄ «ελληνικής» Δημοκρατίας δεν στραμπουλίζονται, οι σοσιαλφιλελεύθεροι εθνοσωτήρες βαυκαλίζονται, ενώ τα διάφορα ανδράποδα της ποικιλόχρωμης αριστεράς συνεχίζουν να κουνιούνται και να τραμπαλίζονται!

Θεόφραστος Παραδέλης