Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ… ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ.!

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθεστωτικής εφημερίδας, πλήθος αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν «φύλακες άγγελοι» του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ριμπολόβλεφ,
αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρώσσος κροίσος έκλεισε ειδική συμφωνία με την Ελληνική Αστυνομία εκμεταλλευόμενος σχετική υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και ΠΡΟ-ΠΟ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το υπ’ αριθμόν 888 ΦΕΚ (21ης Μαρτίου του 2012), η Ελληνική Αστυνομία ενοικιάζει υπό όρους (έναντι αμοιβής…) προσωπικό και εξοπλισμό για φύλαξη και ασφάλεια, σε όποιον έχει λεφτά για να πληρώσει. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ΦΕΚ υπάρχει και ο σχετικός… τιμοκατάλογος: ένας αστυνομικός στοιχίζει 30 ευρώ την ώρα, ο αστυνομικός σκύλος μετά του συνοδού του 50 ευρώ την ώρα, 20 ευρώ την ώρα η αστυνομική μοτοσικλέτα, 50 ευρώ την ώρα το περιπολικό κ.τ.λ.

Δύστυχε κάτοικε αυτής της χώρας, που πληρώνεις αγόγγυστα τους φόρους σου στο κράτος για να έχεις μια στοιχειώδη τάξη και ασφάλεια για σένα και την οικογένειά σου, κι όταν κάτι χρειαστείς σου απαντούν ότι «δεν έχουμε διαθέσιμους αστυνομικούς, δεν επαρκεί το προσωπικό»! Ιδού γιατί δεν έχουν: τους νοικιάζουν στους πλούσιους!

Εθνικισμός.net