Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι τριτοκοσμικοί ΛΑΘΡΟμετανάστες αποθρασύνονται όλο και περισσότερο...

Το γεγονός πως ζούμε μια εισαγόμενη πολιτιστική παρακμή, είναι κάτι που δεν αμφισβητείται πλέον από κανέναν εντός και εκτός Ελλάδας. Τα 3.500.000 ήδη τριτικοσμικών μουσουλμάνων ΛΑΘΡΟμεταναστών, που έχουν πέσει σαν ακρίδες και κατασπαράζουν το κορμί της πατρίδας μας, κάθε μέρα που περνά αποθρασύνονται όλο και περισσότερο!

Και το κράτος τι κάνει γι αυτό;

 Όχι μόνο ΔΕΝ προστατεύει τον Έλληνα πολίτη, που ζει στα ιερά χώματα των προγόνων του 4.500 χρόνια γράφοντας μοναδικές σελίδες πολιτισμού και ανδρείας στη διεθνή ιστορία, αλλά μεθοδεύει συστηματικά τον αφελληνισμό της χώρας μας και τη σταδιακή παράδοσή της στους νέους εποίκους, στους παράνομους εισβολείς, τους υποτιθέμενους ''φουκαράδες οικονομικούς μετανάστες'' Αφρικανοασιατικής προέλευσης!

Και για να γίνει ευκολότερη η μετάβαση της Ελλάδας από τα Ελληνικά Χριστιανικά χέρια στα τριτικοσμικά μουσουλμανικά, θεσπίστηκαν αντεθνικοί ''αντιρατσιστικοί ''νόμοι, που στην πραγματικότητα είναι ρατσιστικοί... νόμοι κατά των Ελλήνων!...Όλες αυτές οι ενέργειες πυροδότησαν ένα κλίμα κρατικής και εθνικής αποσύνθεσης, πράγμα που εκμεταλλεύονται δεόντως οι παράνομοι ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι, πέραν του ότι ανέβασαν το δείκτη εγκληματικότητας και λησμονημένων ασθενειών του παρελθόντος στο κόκκινο, διεκδικούν δικαιώματα ίδια με αυτά των Ελλήνων, με αποθέωση να απαιτούν ως και την απόκτηση της Ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!

Κάτι που μακροπρόθεσμα θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες στον τόπο μας, αφού αποκτώντας την Ελληνική Ιθαγένεια και ΟΛΑ όσα δικαιούται κάθε Έλληνας πολίτης, αποκτούν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, που σημαίνει δικαίωμα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας!!! Και γι αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως παραπλανητικά τόσον οι ίδιοι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, όσον και οι σκοτεινές δυνάμεις και τα ανθελληνικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτούς, παραγράφουν το όρο ''υπηκοότητα'', που δίνεται σε αλλοδαπούς εφόσον πληρούν όλες τις κατάλληλες προ'υ'ποθέσεις και τον αντικαθιστούν με τον όρο ''ιθαγένεια''.

 Έτσι, φθάσαμε σε καταστάσεις απίστευτες για την Ελληνική κοινωνία, όπως είναι η παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τον εορτασμό της λήξης της θρησκευτικής εορτής τους που είναι το Ραμαζάνι, την παροχή άδειας για πολιτικές συγκεντρώσεις και τώρα, το πιο πρόσφατο, να τους επιτρέπεται η διοργάνωση συναυλίας σε σύμπραξη με το ΚΚΕ και μάλιστα σε Δημαρχείο και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αχαρνών!...

Αυτά (και όχι μόνο), καταδεικνύουν τις αληθινές τους βλέψεις ...Γι αυτό θα πρέπει όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι σα μια γροθιά και συσπειρωμένοι γύρω από τη Χρυσή Αυγή, το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας, να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και το έθνος μας ενάντια σε κάθε κακόβουλο σχέδιο και απειλή κατά της πατρίδας μας. Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! 
Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

πηγή troktiko.gr