Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μπόμπολας και Mega πολεμούν τον ελληνικό και διαφημίζουν τον αλβανικό εθνικισμό

Ακόμη μία απόδειξη ότι τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Καθεστώτος πολεμούν με λύσσα τον Ελληνικό Εθνικισμό αλλά αντίθετα, προβάλλουν δεόντως τον εθνικισμό των γειτόνων,
είναι η διαφήμιση του αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Με νωπό ακόμη το αίμα του 37χρονου αστυνομικού ο οποίος δολοφονήθηκε από τη συμμορία των Αλβανών δραπετών των Τρικάλων στο Δίστομο, η τηλεοπτική ναυαρχίδα της ψευτοδημοκρατίας, παρουσίασε προεκλογικό σποτ για το αλβανικό σοσιαλιστικό κόμμα, ενόψει των αλβανικών εκλογών. Σοσια-ληστές Αλβανίας και Ελλάδος λοιπόν, μαζί όπως παλαιότερα, όταν σημερινά στελέχη του Σύριζα και συγκεκριμένα ο Γλέζος, έσπευδαν στην κηδεία του Εμβέρ Χότζα για να αποχαιρετήσουν τον αποθανόντα αλβανό σύντροφο.

Κατά τ' άλλα, οι ψευτοδημοκράτες της δημοσιογραφίας, τάσσονται κατά του εθνικισμού. Φαίνεται όμως, πως για τους κράχτες της αναγκαιότητας των μνημονίων, ο αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός δεν είναι διόλου πρόβλημα, όπως βεβαίως δεν είναι και η τουρκική επιθετικότητα. Προς τούτο και τουρκικές σειρές και αλβανικές διαφημίσεις προβάλλονται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Τον τηλεοπτικό σταθμό, του οποίου η ηγεσία δήλωσε με θράσος οτι δε θα παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή ούτε δευτερόλεπτο προβολής! Τιμή μας λοιπόν! Εκείνοι με τους κατσαπλιάδες και τους τουρκόσπορους και εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, με τον Ελληνικό Λαό!