Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Καθηγήτρια του ψεύδους η Ρεπούση

Μια αστεία αναφορά ενός δικτύου ανθελλήνων πανεπιστημιακών καθηγητών, μαρξιστών και διεθνιστών, διαβίβασε στη Βουλή η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ,
Μαρία Ρεπούση, με την οποία καλεί για τη δράση στο χώρο της εκπαίδευσης, ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

Την ανθελληνική αναφορά υπογράφουν μέλη παιδαγωγικών τμημάτων, τα οποία πληρώνονται αδρά από το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να υβρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε κάθε ευκαιρία. Οι κρατικοδίαιτοι αυτοί μαρξιστές και φιλελεύθεροι διεθνιστές, ελέω του βαθύτατου μίσους τους προς τον Ελληνισμό, στρέφονται κατά της Χρυσής Αυγής, διότι αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αφύπνισης και αντεπίθεσης. Σκοπός της αναφοράς να ληφθούν μέτρα και δράσεις των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, «ενάντια στη μισαλλοδοξία και τον εκκολαπτόμενο φασισμό και ναζισμό», με αφορμή «επιθέσεις» της Χρυσής Αυγής εναντίον παιδιών μεταναστών, σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς σε δήμους της χώρας, επιθέσεις οι οποίες βεβαίως, βρίσκονται μονάχα στη φαντασία συμπλεγματικών ανθελλήνων. Αυτή φυσικά είναι μια γελοία αριστερίστικη αφορμή, προκειμένου να καλύψει την πραγματική πρόθεση των εθνοαποδομητών, η οποία αποκαλύπτεται ξεκάθαρα παρακάτω, στην ίδια αναφορά.

«Ανησυχούμε πολύ που η ΧΑ έχει καταφέρει τελικά να εισχωρήσει στον χώρο της εκπαίδευσης, εκφοβίζοντας, απειλώντας, τρομοκρατώντας, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συχνά αισθανόμενοι αβοήθητοι από την Πολιτεία που δεν υπερασπίζεται τις βασικές αρχές λειτουργίας ενός κράτους δικαίου, καταλήγουν να υποκύπτουν στις απειλές τους, σιωπώντας, αντί να αντιδρούν μπροστά σε αυτές τις ενέργειες που βλάπτουν και προσβάλλουν τη δημοκρατία μας», αναφέρουν οι απολογητές του σφαγέα Στάλιν, του Τσαουσέσκου και λοιπών ερυθρών μιασμάτων. Πράγματι, η μεγάλη τους ανησυχία, ή καλύτερα ο τρόμος, είναι το γεγονός της απήχησης των εθνικιστικών ιδεών στην Ελληνική Νεολαία, σε μια νεολαία η οποία μέχρι σήμερα ήταν έρμαιο της μαρξιστικής, ανθελληνικής προπαγάνδας.

Παράλληλα, οι ψευτοδημοκράτες των γκουλάγκ, ζητούν απ’ το υπουργείο Παιδείας να επιμορφώσει τους δασκάλους και τους καθηγητές, ώστε να φιμώνεται εξ’ αρχής κάθε φωνή η οποία υπερασπίζεται την Ελληνική Πατρίδα. Είναι σαφές, ότι η κυρία Ρεπούση και τα λοιπά υπολείμματα του μαρξισμού εν Ελλάδι, θα προτιμούσαν να λάβουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα κατά των Ελλήνων μαθητών, ο δημοκρατικός μανδύας που φόρεσαν εσχάτως όμως, δεν τους το επιτρέπει. Οι εποχές των κονσερβοκουτιών, του παιδομαζώματος προς τους κομμουνιστικούς «παραδείσους» του ανατολικού μπλοκ, των μαζικών σφαγών γυναικόπαιδων στο όνομα του μπολσεβικισμού, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός Εθνικού Κράτους, στο οποίο η δημόσια εκπαίδευση θα στοχεύει στην καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης της Ελληνικής Νεολαίας, δίχως το δηλητήριο του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού να μολύνει τις ψυχές των παιδιών μας. Γι’ αυτό και επιμένουμε: Έξω οι μαρξιστές και οι διεθνιστές από τη δημόσια εκπαίδευση- θέλουμε εκπαίδευση Ελληνική!