Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ 29/4/2015

Η καρδιά του μόνου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος χτύπησε δυνατά και Ελληνικά για ακόμα μια φορά στο Μαρούσι, στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 29/4/2015.



 Το πλήθος του κόσμου που προσήλθε από τις πρώτες κιόλας απογευματινές ώρες για να παρακολουθήσει την πύρινη ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


 Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος καλωσόρισε τα νέα μέλη της Τοπικής και εν συντομία παρουσίασε τα έντυπα τα οποία θα διανεμηθούν στις άμεσες προσεχείς δράσεις.

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης, οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο, με πλήθος κόσμου να μην σταματά να προσέρχεται συνεχώς, σε σημείο που να γεμίζουν τα μπαλκόνια και οι διάδρομοι των Γραφείων, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για τον Βουλευτή μας αλλά και το αγωνιστικό τους πάθος.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία με τον δικό του μοναδικό όπως πάντα τρόπο, προκαλώντας στον κόσμο ξεσπάσματα επευφημίας και χειροκροτημάτων. Αναφέρθηκε σε πλήθος θεμάτων που αφορούν την Πατρίδα και το Κίνημά μας. 


Επικεντρώθηκε στα θέματα της εκτός ελέγχου Λαθρομετανάστευσης, της Οικονομικής Καταστροφής της Πατρίδας μας από την δουλικότητα στους Διεθνείς Τοκογλύφους της «Πρώτη φορά Αριστερά», όπως επίσης και στον βρώμικο πόλεμο που συνεχίζει το σάπιο σύστημα προς την Χρυσή Αυγή, την μοναδική φωνή που λέει αλήθειες και αντιστέκεται στα ξένα και ντόπια Ανθελληνικά συμφέροντα. 



Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρύσης Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε μια αναλυτική Ιστορική αναφορά σχετικά με την Εργατική Πρωτομαγιά δίνοντας την διάσταση των αληθειών γεγονότων από την Εποχή του «κακού» για τους σημερινούς βολεμένους εργατοπατέρες «Δημοκράτες», Ιωάννου Μεταξά και τα πόσα φιλολαϊκά μέτρα είχε πάρει τα όποια απολάμβαναν μέχρι και σήμερα οι εργαζόμενοι τα οποία καταστρατηγήθηκαν από ξενόδουλες Κυβερνήσεις, όπως και για το τωρινό καταστροφικό έργο που συνεχίζεται από «Αριστερούς Δημοκράτες». 



Οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη εκτός από τον Ηλία Παναγιώταρο να συναντήσουν και να συνομιλήσουν και με άλλους αξιόλογους Συναγωνιστές που έδωσαν το δικό τους αγωνιστικό παρόν, όπως ο Ηρωικός Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. του κινήματος Απόστολος Γκλέτσος, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά» Ιωάννης Καπάτσος και πλήθος άλλων.



Η Χρυσή Αυγή κατέχει το πιο αξιόλογο και αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις της και είναι η μόνη που έμπρακτα στέκεται δίπλα στον απλό Έλληνα πολίτη και αγωνίζεται για την λύτρωση της πατρίδας μας.



Οι ομιλίες έκλεισαν με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού στις προσεχείς δράσεις μας