Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Νουδούλα: Να κάνουμε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, για να εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί στα λόγια και στους τύπους η νουδούλα να είναι αντιπολίτευση, και μάλιστα «αξιωματική», αλλά στην πραγματικότητα δεν το αντέχει και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της στην κυβέρνηση, έστω και υπό τον mister Tsipra!


Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Επένδυση» ο γραμματέας της, Παπαμιμίκος, που ως εκ της θέσεώς του απηχεί τις απόψεις του κόμματος, υποστηρίζει -για λογαριασμό του Σαμαρά- πως η χώρα δεν μπορεί να μπει ξανά σε προεκλογική περίοδο και τάσσεται υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να…
εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο που φέρνουν οι Τσιπροκαμμένοι.

Προφανώς, στην περίπτωση αυτή η νουδούλα φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο του πιστού μνημονιοφύλακα. Ιδού οι δηλώσεις της σαμαρικής υποταγής στην «πρώτη φορά αριστερά»: «Η εφαρμογή των όσων συμφωνηθούν με τους εταίρους πρέπει να γίνει από μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα να εφαρμόσουν τη νέα συμφωνία. Που δε θα διστάσουν μπροστά στο πολιτικό κόστος, αλλά θα προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις που τόσο έχουμε ανάγκη, προκειμένου να γίνουν οι ζωές μας καλύτερες. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλους πειραματισμούς».

Να τους χαίρονται τους ψοφοδεξιούς ικέτες της τσιπροκαμμεναρίας, οι εναπομείναντες ψηφοφόροι τους!

Εθνικισμός.net