Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ακρόπολη” για την δολοφονική επίθεση κατά στελέχους της Χρυσής Αυγής

Η καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολη" έγραψε για την δολοφονική βομβιστική επίθεση κατά στελέχους της Χρυσής Αυγής: 

"Στις 22:15 το βράδυ της Τετάρτης έγινε ανάφλεξη σε πέντε γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί έξω από γραφείο, το οποίο στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Το συγκεκριμένο γραφείο που λειτουργούσε ως ασφαλιστική επιχείρηση ανήκει σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Η έκρηξη ήταν εκκωφαντική και την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο υπήρχε ο πατέρας του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο 63χρονος Ι. Λ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που τραυματίστηκε ήταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ενώ ένας από τους δύο γιους του ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως για μια ακόμα φορά κανένα κόμμα δεν καταδίκασε αυτήν τη νέα τρομοκρατική ενέργεια.  Να θυμίσουμε ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά και επαγγελματικές έδρες στελεχών της έχουν δεχτεί περισσότερες από 100 βομβιστικές επιθέσεις.  Αποκορύφωμα όλων βέβαια η εν ψυχρώ δολοφονία των στελεχών της Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη".