Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Έμμεση παραδοχή της "Αυγής"... "Η Νεολαία μας είναι υπερεθνικιστική"

Γράφει ο Αινείας

"Δεν αγωνιστήκαμε γιατί είχαμε τη Νεολαία μαζί μας, αλλά Αγωνιστήκαμε για το Μέλλον και η Νεολαία μας ακολούθησε"


Πηγή κάθε αλλαγής, φορέας κάθε νέας εξέλιξης είναι η Νεολαία. Είναι η απρόβλεπτη, η μυστικιστική δύναμη που μπορεί να μεταβάλει τα πάντα και να ανανεώσει.
Για αυτόν που δεν την ελέγχει είναι ο μεγαλύτερος τρόμος, και για όσους την έχουν στο πλάι τους η μεγαλύτερη απόδειξη της Νίκης που έρχεται.

Στην Ελλάδα η Νεολαία έχει συνειδητά επιλέξει τη Χρυσή Αυγή να την κατηχήσει στην Ιδεολογία του Έθνους και να την μπολιάσει με τα Ιδανικά που εκπορεύονται από ....
την Αγάπη για την Πατρίδα, τους Ήρωες και τις παραδόσεις.
Το απέδειξαν πλείστες εκλογικές αναμετρήσεις και αναλύσεις των έντρομων πολιτικάντηδων και δημοσιολόγων όταν κατέληγαν με τρεμάμενη φωνή:
"Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη στη Νεολαία".

Αυτό το συμπέρασμα οδήγησε σε μια απίστευτη προπαγάνδα σε όλες τις εστίες που μένει η Νεολαία μας. Σε Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Πανεπιστήμια με την πλήρη σύμπνοια των δασκάλων, πολιτείας και σχολικών εγχειριδίων ξεκίνησε ο ορυμαγδός για να χαθεί η ταυτότητα του Έλληνα. Ωστόσο απέτυχαν γιατί τα λάβαρα του Έθνους είχαν σηκωθεί από τους Πιστούς, που δε λυγίζουν ούτε με σφαίρες - βόμβες - φυλακές, και θύμιζαν στους νέους το αρχέγονο πρότυπό τους.

Η "Αυγή" λοιπόν - η επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - κάνει και αυτή τον άοκνο αγώνα της να ξέφυγει από τα "κακά πρότυπα" η Νεολαία μας και έτσι διαφημίζει ακόμη και εκδήλωσεις που έμμεσα παραδέχονται το αυτονόητο.

Η Νέα Ελλάδα ανήκει στη Νεολαία και η Νεολαία ανήκει στη Χρυσή Αυγή.

Ο τίτλος της ομιλίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο τα λέει όλα:

"Η Χρυσή Αυγή και οι νεαροί υποστηρικτές της: Υπερεθνικισμός και κοινωνικοπολιτικός αυταρχισμός στην εποχή της κρίσης"

Υ.Γ.
Εκτός όλων των άλλων οι εχθροί των Εθνών διεξάγουν και έναν ατελέσφορο αγώνα καθώς όπως έχει πει και ο Χρήστος Παππάς "Ο Εθνικισμός είναι η νιότη όλου του Κόσμου" με βάση την Αριστοτελική θεώρηση των πραγμάτων η "Νεότητα θα φέρνει πάντα την Υπέροχη Νίκη"

Υ.Γ.
Ζήτω η Νίκη, Νέοι και Νέες του Έθνους μας