Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 13/5/2015 ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ




Πλήθος υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής με έντονο αγωνιστικό παλμό παρευρέθηκαν και αυτή την Τετάρτη 13/5/2015,
στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος καλωσόρισε όπως πάντα τα νέα πρόσωπα που προσέρχονται κάθε Τετάρτη στα Γραφεία μας και ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους για τις προσεχείς δράσεις μας και τις εκδηλώσεις του Κινήματος.




Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν η έκτακτη άφιξη και ομιλία της Ευγενίας Χρήστου-Γερμενή, η οποία είναι υπεύθυνη του τομέα Υγείας, Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή» και σύζυγος του πολιτικά διωκόμενου και φυλακισμένου Βουλευτή μας, Γεωργίου Γερμενή. Μέσα σε έντονο αγωνιστικό κλίμα η Συναγωνίστρια Ευγενία Γερμενή πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων, από τα ψεύδη των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, σχετικά με την πρόσφατη άρση ασυλίας του παράνομα έγκλειστου Βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη, μέχρι τον παραλογισμό να βαφτίζουν «Αιμοδοσία Μίσους» το να δίνουμε εθελοντικά το αίμα μας στους Έλληνες ενώ δεν είναι «Αιμοδοσία Μίσους» όταν εδώ στην Πατρίδα μας η Εβραϊκή Κοινότητα κάνει το ίδιο μόνο για τους δικούς της. 



Το λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. Κώστας Αλεξανδράκης ο οποίος ξεμπρόστιασε με στοιχεία τον προδοτικό ρόλο των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της Πατρίδας, με αποκορύφωμα την τωρινή ενδοτικότητα των κυβερνώντων στο να παραδοθούν πλήρως στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας με την κατασκευή των Τζαμιών σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη κατόπιν απαίτησης της Τουρκίας. 



Αγωνιστικό παρόν είχαμε στην Τοπική μας και από το Λιοντάρι της Χρυσής Αυγής που νίκησε τον θάνατο, μετά την άνανδρη δολοφονική επίθεση των παρακρατικών που στοίχισε τις ζωές των αδερφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, Αλέξανδρο Γέροντα, ο οποίος παρά τα παρατεταμένα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από τότε, ως σαν ζωντανό σύμβολο αγνού αγωνιστή πατριώτη, εμψυχώνει τους πάντες και μόνο με την παρουσία του. 



Μετά τον  Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό μας Ύμνο, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και καταχειροκρότησαν όταν η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή είπε ότι «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Χρυσαυγίτες και είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε στο σάπιο σύστημα και θα αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους».