Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Σύριζα, τα ΜΜΕ και η συγκυβέρνηση Τζαννετάκη

Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοίνωση για την επίθεση της Κωνσταντοπούλου κατά των ΜΜΕ και τις έμμεσες απειλές αναδιάταξης του τηλεοπτικού χάρτη, εξέδωσε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.
Στην ανακοίνωση αυτή, η κλεφτο-πασοκαρία υπενθυμίζει στους συριζαίους, «ότι τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στους ιδιοκτήτες εφημερίδων τις έδωσε η κυβέρνηση Τζαννετάκη (ΝΔ – Συνασπισμού) με υπουργούς προερχόμενους από τον τότε Συνασπισμό σε καίριες θέσεις».

Γινόμενοι, λοιπόν, συνήγοροι του… διαβόλου (λιγάκι, όσο πατάει η… γάτα), λέμε ότι αν και… καθήμενος ο συντάκτης της ανακοίνωσης, ορθά ομίλησε!

Διότι, στη συγκυβέρνηση του Τζαννή Τζανετάκη, που διαμόρφωσε το τηλεοπτικό τοπίο όπως το γνωρίζουμε σήμερα, συμμετείχε ο τότε ενιαίος Συνασπισμός (ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ), με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (πατέρα της σημερινής προέδρου της βουλής) υπουργό Εσωτερικών, τον Φώτη Κουβέλη υπουργό Δικαιοσύνης και τον Γιάννη Δραγασάκη στο Οικονομικών.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, εις ότι αφορά τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης της χώρας και την δήθεν… άσπιλη κι… αμόλυντη αριστερά, που δήθεν δεν κυβέρνησε ποτέ!

Εθνικισμός.net