Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων 27/5/2015 Απόστολος Γκλέτσος "Ένας χρόνος Ελληνική Αυγή"



Ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο ακόμη μια Τετάρτη τα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίωνπαρά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του παρακράτους σε άψογη συνεργασία με το αντί-εθνικό κράτος.


Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με οργανωτικά και τοπικά θέματα, όπως επίσης και για τις προσεχείς δράσεις και την μεγαλειώδη Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος, «Η Πόλις Εάλω» την Παρασκευή 29/5/2015 στις 19:30 στην Πλ. Μητροπόλεως.


Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, Απόστολος Γκλέτσος, πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία με θέμα "Ένας χρόνος Ελληνική Αυγή" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο πρόσφατο Θεατρικό από πλευράς του Δημάρχου Στυλίδας συμβάν, εξηγώντας στον κόσμο ότι παρά την κακό-στημένη θεατρική παράσταση και τις απειλές που δέχτηκε η «Ελληνική Αυγή« θα είναι πάντα παρούσα για το συμφέρον και μόνο του Ελληνικού Λαού. 

Επίσης ανέλυσε λεπτομερώς τα προβλήματα της Περιφέρειας αλλά ταυτόχρονα απέδειξε ότι οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι οι μόνες που μπορούν να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη στον τόπο μας, καθώς επίσης και να σταματήσει κομματικούς υποτακτικούς των κομμάτων της διαπλοκής, οι οποίοι κατέχοντες υψηλές Δημόσιες θέσεις, έχουν εδώ και χρόνια αφαιμάξει το «αίμα» του Ελληνικού λαού.


Εκπληκτική Ιστορική αναφορά με αφορμή την Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στην συνέχεια παρουσίασε η Συναγωνίστρια και μέλος της Τοπικής, Μαριάντζελα Κολιάκη, δίνοντας σε όλους την εικόνα των γεγονότων εκείνης της εποχής καταλήγοντας στο ότι: ''Για μας τους Χρυσαυγίτες δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε κάποιους να παραχαράξουν την Ιστορία μας ή ακόμα να μας κάνουν να την ξεχάσουμε, για μας δεν υπάρχουν ξεχασμένες ή χαμένες Πατρίδες.


Οι ομιλίες έκλεισαν με καταιγισμό χειροκροτημάτων, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, μέσα σε έντονο αγωνιστικό παλμό.