Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κανέλλη και Παπαρήγα "καθαρίζουν" 73.000 ευρώ σύνταξη λόγω.... δημοσιογραφικής ιδιότητος... Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ

Γράφει ο Αινείας

Καθημερινά στα κανάλια ο "μπόγιας" του συστήματο, το ΚΚΕ, εκπροσωπούμενο κυρίως από τη γραφική φυσιογνωμία της Κανέλλη ξιφουλκεί κατά των "μονοπωλιών", του "καπιταλισμού" υπερασπιζόμενος τα λαϊκά στρώματα και κυρίως τους πρώην εργαζόμενους - νυν συνταξιούχους.


Ανάμεσα στους συνταξιούχους συγκαταλέγονται και οι νυν βουλευτές του ΚΚΕ, Παπαρήγα (πρώην Γ.Γ.) και η Κανέλλη (Κομμουνίστρια της Εκάλης).

Οι "κυρίες" λοιπόν αυτές που έκαναν "επάγγελμα" την υποστήριξη των εργαζομένων, υπήρξαν σύμφωνα με τα στοιχεία του κράτους και πρώην... δημοσιογράφοι που αμείβονται ως... συνταξιούχοι. Τα ποσά των συντάξεων είναι τα εξής όπως γράφει το αριστερό site arouraios.gr:

Λιάνα Κανέλη: Σύνταξη 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων.

Αλέκα Παπαρήγα: 1η Σύνταξη από το ΙΚΑ.....
26.305 ευρώ!! Που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι το κόμμα της κόλλαγε ένσημα από τα... 12, όταν και η νομοθεσία επιτρέπει να δίνονται ένσημα!!
2η Σύνταξη 15.000 χιλιάδες ευρώ  από το Ταμείο των δημοσιογράφων
Μ’ αυτά και μ’ αυτά η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ μόνο από τη σύνταξη εξασφαλίζει εισόδημα 42.305 ευρώ!!

 Αυτά τα σκύβαλα είναι σήμερα που έχουν το θράσος να μιλούν για "συστημική" Χρυσή Αυγή και για τα "εφοπλιστικά συμφέροντα που επιδοτούν το φασισμό".
Αλλά εχουν 73 χιλιάδες λόγους να το λένε οι απατεώνες και οι υποκριτές, καθώς φοβούνται ότι ο εργαζόμενος λαός θα τους εγκαταλείψει μια για πάντα μαθαίνοντας αυτά ανουσιουργήματά τους και θα τους αφήσει μονάχα με τους "αδερφούς πακιστανούς προλετάριους" και λοιπούς λαθρομετανάστες.

Ίσως μόνο αυτοί αξίζουν σε ένα κόμμα που οι "κομισάριοι" του είναι τέτοιας κατωτάτης υποστάθμης άτομα, που δεν νιώθουν καμιά ντροπή να υπαρασπίζονται μια κοσμοθεωρία χωρίς να την... βιώνουν αλλά να δρέπουν τους "απαγορευμένους" καρπούς του συστήματος που καθυβρίζουν, και να ταυτόχρονα να έχουν φθάσει σε τέτοιο βαθμό αναισθησίας και απανθρωπιάς που κοιτάζουν στα μάτια τον πεινασμένο λαό και του ζητούν την ψήφο του για να τον "υπερασπίσουν από το σύστημα".

Για αυτό λοιπόν κυρά Κανέλλα καλύτερα να βγάζεις το σκασμό όταν μιλάς για τα "λαϊκά στρώματα", γιατί μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στους αυτήκοες μάρτυρες του ακροατηρίου σου κάποιος που να θυμάται τα χρήματα που καθαρίζεις μόνο από τις... συντάξεις και να γίνει... Κασιδιάρης στη θέση του Κασιδιάρη. Και τότε μόνο τα κανάλια θα υποστηρίξουν καθώς στους απλούς πολίτες το αυθόρμητο μειδίαμα ήταν ένδειξη της ευχαρίστησης που ένιωσαν γιατί την χρόνια εξαπάτηση που επιτέλους, έστω και στιγμιαία βρήκε κάποιας μορφής δικαίωση.

Υ.Γ.
Πόσο "άξιος" να νιώθει άραγε αυτός ο άνθρωπος της έριξε το γιαούρτι τότε έξω από το Σύνταγμα και πόσο μ@λ@κες αυτοί που έτρεξαν να την... υπερασπιστούν!

Υ.Γ.2
Οι οικοδόμοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που ακολουθούν το ΚΚΕ σε πορείες, σε εκδηλώσεις και δίνουν ψυχή και σώμα για το κόμμα, άραγα νιώθουν καθόλου προδομένοι από την ηγεσία τους ή έχει ποτιστεί με το κομμουνιστικό δηλητήριο όλη η ψυχή τους;