Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Κατέρρευσε ο "μύθος"... Βαρουφάκης: "Οι 'Θεσμοί' είναι η Τρόικα"

Εκτός της αναμφισβήτησης κυριαρχίας Κασιδιάρη έναντι του Βαρουφάκη και τον εξευτελισμό του τελευταίου στη Βουλή κατά τη χθεσινή ημέρα, είχαμε και το γκρέμισμα και ενός άλλου "μύθου" που χτίστηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ...


Του όρου "Θεσμούς" που εισέλθε στη ζωή μας μετά την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και ήρθε για να... αντικαταστήσει την επάρατη "Τρόικα" που τόσο μίσος έφερνε στη συνείδηση του Έλληνα, καθώς ήταν ταυτισμένη με την οικονομική διάλυση του Έθνους μας.

Ο Γιάνης (Μπ)αρουφάκης στηρίχθηκε σε αυτό τον όρο και η επιχειρηματολογία του περιστρεφόταν γύρω από τους "Θεσμούς" για να καταδείξει την αλλαγή στρατηγικής διαπραγμάτευσης της ελληνικής Κυβέρνησης και των "σκληρών προσπαθειών" που καταβάλλονται όχι έχοντας απέναντι κάποιους "απλούς τεχνοκράτες υπαλλήλους" αλλά "πολιτικούς".

Χθες όμως στη Βουλή ομολόγησε, αυτό που καταβάθος γνώριζαν όλοι αλλά, άλλοι από ντροπή άλλοι από εθελοτυφλία, αρνούνταν να παραδεχθούν. Ότι οι "Θεσμοί" είναι η "Τρόικα"..
Είπε συγκεκριμένα:
"το πρόβλημα με τους Θεσμούς, είτε τους...
λέμε Θεσμούς είτε Τρόικα..."

Και έτσι ένας ακόμη μύθος γκρεμίστηκε όπως και πολλοί άλλοι γύρω από την διαπραγμάτευση, τις "κόκκινες γραμμές" και το "3ο Μνημόνιο" που φέρνει η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και κατέδειξε την πλήρη ομοιότητα ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. με την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..

Το δυστύχημα είναι ότι ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ελληνικός λαός θα υποστεί τα δεινά από μια δράκα μεγαλοαστών - πλουτοκρατών που οραματίζονται κομμουνιστικές επαναστάσεις με σαμπάνιες..

Το ευτύχημα όμως είναι ότι επιτέλους θα κατανοήσουν ότι η μόνη πολιτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μάχεται για αυτούς και θέλει μια άλλη Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Υ.Γ.
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ,..... (να μην τον ματιάσουνε!)