Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Νέα Τουρκοκρατία: Οι “καλοί γείτονες” περικυκλώνουν την χώρα μέσω Αλβανίας

Κυκλωτικές κινήσεις εναντίον της Ελλάδος πραγματοποιεί ευθέως η τουρκική κυβέρνηση, όντας σταθερή στον στόχο της εξωτερικής πολιτικής της που δεν είναι άλλος από την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Σε αυτά τα πλαίσια η Τουρκία προσεταιρίζεται ανοιχτά και με εμφανή αποτελέσματα την Αλβανία, που τυγχάνει και ευνοημένη από τις ΗΠΑ, που ανοιχτά ανέχεται το σχέδιο περί «Μεγάλης Αλβανίας».

Όσον αφορά τη χώρα μας, οι τούρκοι με την βοήθεια των συριζαίων και του κόμματος Καμμένου, προχωράνε στην κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό, ενώ ήδη από το παρελθόν έχουν αποδείξει την διεισδυτικότητα των πρακτόρων τους. Στην Αλβανία ήδη είχαμε προ ημερών μία αλβανική πρόκληση μέσω ρηματικής διακοίνωσης ότι παραβιάζεται η υφαλοκρηπίδα τους, ενώ χθες ο ίδιος ο Ερντογάν μετέβη στα Τίρανα, προκειμένου να συναντήσει τον Έντι Ράμα.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση νεοθωμανών αρχηγών των δύο κρατών, αφού ο μεν Ερντογάν ανοιχτά προπαγανδίζει εαυτό ως σουλτάνο, ενώ ο Ράμα βρίσκεται πίσω από την ανοιχτή αναβίωση της αλβανικής επιθετικότητας στα Βαλκάνια, όπως διαφαίνεται και με την επανενεργοποίηση πυρήνων του UCK, όπως φάνηκε και από τις επιχειρήσεις στα Σκόπια.

Η καταρχήν συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας περιλαμβάνει το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων, αξίας 30 εκ. ευρώ και θα λειτουργήσει ως χώρος στρατολόγησης πολεμιστών του UCK και του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Η συνέχεια θα περιλαμβάνει στρατηγικές επενδύσεις της Τουρκίας στην Αλβανία, με προφανές αντάλλαγμα γεωπολιτικά κέρδη και την περικύκλωση της Ελλάδος από το ισλαμικό τόξο.

Την ίδια ώρα στην Θράκη οι πράκτορες δρουν ανεξέλεγκτα προπαγανδίζοντας την απόσχιση εδαφών από την ελληνική επικράτεια και ο γιός του Ερντογάν προαναγγέλλει προβοκάτσια, λέγοντας σε σύναξη πρακτόρων ότι «όταν σας συμβεί κάτι, όταν χρειαστεί ανάγκη, τα αδέρφια σας είναι μοναδικά και είναι δίπλα»Προσοχή χρήζει στο ότι χρησιμοποιεί την λέξη "όταν" και όχι την λέξη "άμα".

Σε συμβολικό επίπεδο μόνο υπάρχει ελπίδα για τη χώρα, αφού οι κοινές δηλώσεις των δύο αντρών έγιναν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γεώργιου Καστριώτη του Έλληνα ηγέτη και πολέμαρχου, ο οποίος έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον των Τούρκων στην Ήπειρο.