Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

REALNEWS: Ο Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του για να ψηφίσουν το 3ο Μνημόνιο

Η RealNews του Χατζηνικολάου είναι η μοναδική εφημερίδα στην οποία ο Πρωθυπουργός επέλεξε, συνειδητά, να δώσει συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Επίσης είναι η εφημερίδα που συχνά, πυκνά έχει παραπολιτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Τσίπρα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση.


Έτσι και σήμερα κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα την απειλή - εκβιασμό του Πρωθυπουργού Τσίπρα προς τους "αντιφρονούντες" βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πώς σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα είναι έτοιμος για εκλογές και για τη δημιουργία λίστα που δεν θα περιλαμβάνει κανέναν από τους εσωτερικούς αντιπάλους του.

Δηλαδή ο Τσίπρας:

  • Ετοιμάζεται να φέρει νέο Μνημόνιο, με αιμοσταγή μέτρα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική αφαίμαξη του λαού.
  • Δεν πρόκειται να.... εφαρμόσει επ' ουδενί το πρόγραμμα που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη και με το οποίο εκλέχθηκε ως Πρωθυπουργός.
  • Παρ' όλα τα παραπάνω όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ευλόγως αντιδρούν και δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα, τους εκβιάζει και τους απειλεί ότι αφού γνωρίζει ότι θα εκλεγεί και πάλι Πρωθυπουργός, θα κάνει άμεσα εκλογές και θα τους βγάλει από τις λίστες για να εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο.

Όλα τα παραπάνω πόσο "δημοκρατικά" σας φαντάζουν;!
Δε λειτουργεί ωμά άραγε ο Τσίπρας ως στυγνός εκβιαστής και τύραννος;!

"Πρώτη φορά αριστερά" λοιπόν και η "δημοκρατία" και η "συμμετοχικότητα στις αποφάσεις" στο απόγειο της δόξας τους.