Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Ιδου ποιους υπερασπιζεται η Χριστοδουλοπουλου! «Σκασε να μιλησω! Εισαι γυναικα που…» ειπε στον αερα ο Ισλαμιστης στην παραουσιαστρια

Η Ρίμα Καράκι έβαλε στη θέση του τον συνομιλητή της όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης έδειξε ασέβεια Δίχως να διστάσει, μία παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού του Λιβάνου, έβαλε στη θέση του έναν συνομιλητή της, όταν εκείνος την προσέβαλε και της έδειξε ασέβεια. 
 
Ο λόγος για την Ρίμα Καράκι, δημοφιλή παρουσιάστρια του σταθμού Al-Jadeed, η οποία όταν ο άνθρωπος από τον οποίο έπαιρνε συνέντευξη της μίλησε απότομα απαιτώντας της να σταματήσει να τον διακόπτει. 
 
 Ο ισλαμιστής Χάνι Αλ Σέμπα από το Λονδίνο αρνήθηκε επανειλημμένως να... συμμορφωθεί με τις οδηγίες της Καράκι και όταν επιχείρησε να τον επαναφέρει εκείνος της απάντησε: «Είσαι γυναίκα, σκάσε». 
 
 Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε από την άξεστη συμπεριφορά του Αλ Σέμπα και αποφάσισε να του κλείσει το μικρόφωνο, ενώ πρόσθεσε: «Όταν δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, η συζήτηση σταματά».
 
 
Όποιος επιτρέψει να εγκατασταθούν τέτοιοι τύποι εδώ και πολύ περισσότερο να πάρουν ελληνική υπηκοότητα πρέπει να δικαστεί στο μέλλον για εσχάτη προδοσία