Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΒΗΜΑ: Σε κώμα η ΝουΔούλα... Είναι ετοιμοθάνατη!!

Γράφει ο Αντίοχος

Δε χρειάζεται βεβαίως να μας πει κανείς αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά όσο να’ ναι η γνώμη των… παλιών φίλων έχει επιπρόσθετη αξία.
 
Έτσι, το καθεστωτικό «Βήμα», μετά από χιλιάδες «ένσημα» που κόλλησε τα τελευταία χρόνια, υπερασπιζόμενο μετά μανίας τον φον Αντωνάκη Σαμαρά και τις εξοντωτικές μνημονιακές του πολιτικές, συμπεραίνει σήμερα ότι η «κεντροδεξιά» βρίσκεται «σε κώμα»:
 
«Ένας ιστορικός πολιτικός χώρος εξαϋλώνεται; Είναι τόσο εύκολο να εξαφανιστεί; Το μνημόνιο εξαφάνισε επί της ουσίας το ΠαΣοΚ και πολλοί διερωτούνται εάν και η ΝΔ θα πάρει τον ίδιο δρόμο. Η ΝΔ αν και.....
κατέγραψε μια μεγάλη ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν εξαφανίστηκε.
 
Δυο μήνες μετά την ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί πολιτικοί «προφήτες» από το χώρο της κεντροδεξιάς, προφητεύουν το τέλος της ΝΔ. Ο καθένας βλέπει τις εξελίξεις μέσα από τα… «γυαλιά» που φοράει και με βάσει τις δικές του επιδιώξεις, φιλοδοξίες και στόχους…
 
Η ελληνική κεντροδεξιά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ιδεολογικό κώμα για επιβάλλεται να ξυπνήσει για το καλό της Δημοκρατίας. Γιατί εκτός από ισχυρή κυβέρνηση, ο τόπος χρειάζεται και ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση».
 
Εμείς από την πλευρά μας, του κλαμπ “Save von Antonaki” (ή «Κράτα γερά Αντώνη Σαμαρά», επί το ελληνικόν, σε… ελεύθερη μετάφραση) συνεχίζουμε να τον υποστηρίζουμε μανιωδώς στην προσπάθειά του να παραμείνει αρχηγός, καθότι αυτή την περίοδο είναι ο καταλληλότερος για να… διαλύσει μια ώρα αρχύτερα τη νουδούλα, προσφέροντας έτσι ανεκτίμητες υπηρεσίες στον λαό και την πατρίδα!