Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έδωσε "Γη και Ύδωρ" ο Τσίπρας στη Μέρκελ και την Ε.Ε.: "Θα συνεχίσουμε τις αποκρατικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις"!

Αρχίζουν να αποκαλύπτονται, όπως δημοσιεύονται στα ΜΜΕ (Ημερησία), διάλογοι απείρου κάλους του Τσίπρας με τους "ηγέτες" της Ε.Ε. και της "διαπραγμάτευσης" που υποτίθεται ότι έκανε η ελληνική πλευρά.

Σε ένα μίνι γεύμα του Τσίπρα με τις "εξέχουσες" προσωπικότητες (Μέρκελ, Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ,Ντάγκι κτλ) της Ευρώπης, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε έναντι ερωτήσεων που αφορούσαν την ελληνική πολιτική και την οικονομία και θα παραθέσουμε το ουσιαστικότερο κομμάτι για να κατανοήσει και ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ότι ο Τσίπρας είναι απλά μια μαριονέτα και υπερασπιστής του κεφαλαίου και των πλουτοκρατών.

Ρωτάται λοιπόν ο Τσίπρας από την Μέρκελ αν θα σταματήσει τις αποκρατικοποιήσεις όπως δηλώνουν οι Υπουργοί του και αν θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Η απάντηση του "αριστερού" αποστομωτική:

"Η Ελλάδα θέλει τις αποκρατικοποιήσεις, οι....
οποίες όμως θα είναι βασισμένες σε διεθνείς συνεργασίες και θα φέρουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, ενώ παράλληλα το Δημόσιο θα κατέχει στρατηγική θέση. Κυρία Μέρκελ, όπως γνωρίζετε το γερμανικό Δημόσιο κατέχει μεγάλο ποσοστό σε εταιρίες - κολοσσούς και σε κεντρικές υποδομές του κράτους..."

και συνεχίζει για τις μεταρρυθμίσεις:

"Θέλετε η Ελλάδα να συνεχίσει με βάση τις δεσμεύσεις του προηγούμενου μνημονίου; Θέλετε να πάρουμε τα μέτρα εκείνα που δεν τόλμησε ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση να πάρει.."

Υ.Γ.
Ξύπνησες από το λήθαργο της... "αριστερής" Κυβέρνησης, έτοιμης για τη ρήξη ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ;!