Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καμαρώστε τους «σωτήρες» της ΝΔ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ: Καταληψίες της Βουλής οι Μητσοτάκης, Σημίτης και Τζέφρυ!

Την «δόξα» του παρακρατικού αληταριού της Αριστεράς, ζήλεψαν οι πολιτικοί αστέρες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και βασικοί συντελεστές της οικονομικής κατάρρευσης, αρνούμενοι να παραδώσουν τα γραφεία που τους έχουν κατά τρόπο προκλητικό παραχωρηθεί στη Βουλή!


Το ζήτημα της παράδοσης των γραφείων στη Βουλή, των πρώην πρωθυπουργών που δεν είναι πλέον βουλευτές, κατόπιν εντολής του Προεδρείου της Βουλής, είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις πολιτικών προσώπων και του δημοσιογραφικού κατεστημένου, οι οποίοι το παρουσίασαν λίγο ως πολύ ως ένδειξη ασέβειας. Μόλις χθες, η Πρόεδρος της Βουλής κοινοποίησε τις απαντητικές επιστολές των τέως πρωθυπουργών Κ. Μητσοτάκη, Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου οι οποίες αποτελούν μνημείο περιφρόνησης της βούλησης του Ελληνικού Λαού!

Συγκεκριμένα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, αρνήθηκε να εγκαταλείψει το γραφείο του, επικαλούμενος την μακρά κοινοβουλευτική του ιστορία, ζητώντας παράλληλα από την Πρόεδρο της Βουλής να αναθεωρήσει την απόφασή της. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης, δεν έχει πρόβλημα να παραδώσει το γραφείο του (ο Ελληνικός Λαός τον ευγνωμονεί που δεν έχει πρόβλημα να το παραδώσει...), αρκεί να βρεθεί ένας άλλος χώρος για εκείνον, ο οποίος όμως θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας καθώς -όπως ισχυρίστηκε ο Κινέζος- αποτελεί τρομοκρατικό στόχο! Ο τέως πρωθυπουργός και ηγέτης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο οποίος έσυρε τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, Γ. Παπανδρέου, από την πλευρά του, δέχτηκε να παραδώσει το γραφείο του, υπό την προϋπόθεση βεβαίως να βρεθεί ένα άλλο, για να στεγάσει προφανώς την λαμπρή πολιτική του καριέρα.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» των προνομιούχων που πλούτισαν χάρη στις πολιτικές καριέρες και δεν δέχονται ούτε κατά διάνοια να απολέσουν κατιτίς έστω από τις μυριάδες των «διευκολύνσεων» που συνεχίζουν να απολαμβάνουν.

Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα το οποίο έχει κατατάξει τη Χρυσή Αυγή στην υπ' αριθμόν ένα απειλή. Αν δεν το γνωρίζατε, τώρα γνωρίζετε το λόγο!