Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΟΥ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ – ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία. Για ακόμη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο η παραβατική συμπεριφορά ατόμων που συνδέονται άμεσα με τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.


Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν αποκαλύφθηκε υπόθεση εκβιασμού νεαρής νοσηλεύτριας από κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή όμως τα ΜΜΕ δεν έχουν πει μέχρι τώρα ούτε μία λέξη ούτε για τον εν λόγω βουλευτή αλλά ούτε για την Νέα Δημοκρατία που παρέχει συνειδητά πολιτική κάλυψη στους δράστες δεκάδων σχηματισθέντων δικογραφιών κατά στελεχών και οπαδών του πρώην κυβερνώντος κόμματος.
 

Σημειώνουμε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι εισαγγελικές αρχές κατόπιν πολιτικών εντολών συγκέντρωσαν 10 δικογραφίες που σχηματίστηκαν για άσχετα και.... άγνωστα κατά κόρον άτομα προς το Εθνικιστικό Κίνημα και έβαλαν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους. Ακολουθεί η είδηση όπως μεταφέρεται στο διαδίκτυο
 

Yπόθεση εκβίασης εις βάρος 26χρονης νοσηλεύτριας εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, με δράστες τρεις γυναίκες ηλικίας 40, 41 και 40 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίστασιν αδικήματα της «εκβίασης», «υπεξαίρεσης κατά συναυτουργία», «πλαστογραφίας» και παράβασης του νόμου «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».
 

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους, όταν η νοσηλεύτρια κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εκβίαση εις βάρος της. Στις αρχές Αυγούστου του 2014 η 41χρονη, λογίστρια στο επάγγελμα, ενεργώντας για λογαριασμό ιδιωτικής κλινικής νόμιμη εκπρόσωπος της οποίας ήταν η 40χρονη κατηγορούμενη, η οποία είναι κόρη εν ενεργεία «γαλάζιου» βουλευτή στην κεντρική Μακεδονία, κοινοποίησε στην παθούσα την απόλυσή της από την επιχείρηση.Ταυτόχρονα απαίτησε εκβιαστικά την επιστροφή μέρους της αποζημίωσης και των οφειλομένων της μισθοδοσίας της, με την απειλή ότι αν δεν συναινούσε δεν θα έβρισκε ξανά δουλειά.
 

Την επόμενη ημέρα η 26χρονη μαζί με τη λογίστρια πήγαν σε τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Περαίας για να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό της μέρους των οφειλομένων. Έπειτα από την άρνησή της όμως να επιστρέψει το καταβληθέν ποσό, η 41χρονη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την τραπεζική υπάλληλο, η οποία κατ’ εντολήν της επενέβη στον λογαριασμό της νοσηλεύτριας, αφαίρεσε το ποσό και αλλοίωσε το ιστορικό κίνησης.
 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην εταιρία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα, ορισμένα εκ των οποίων πλαστογραφημένα, σχετικά με την υπόθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.