Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ


Μια νέα έρευνα για τον «αντισημιτισμό» στην Ελλάδα διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (με υπεύθυνο τον γνωστό ποταμίσιο καθηγητή Μαραντζίδη…), με τη χρηματοδότηση των πρεσβειών της Βρετανίας, του Καναδά και της… Ρουμανίας.

Τα πορίσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στη βρετανική πρεσβεία από τον πρέσβη Τζον Κίτμερ (που είναι παντρεμένος με… άνδρα), με κεντρικό συμπέρασμα την «ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού και των αντιλήψεων για το Ολοκαύτωμα, μεταξύ της ελληνικής κοινής γνώμης» – παρά τον προπαγανδιστικό καταιγισμό!

Κατ’ αρχάς, ο Κίτμερ εξήρε τα.....
«βήματα προόδου» της προηγούμενης συγκυβέρνησης, ήτοι την επίσκεψη για πρώτη φορά το 2013 Έλληνα πρωθυπουργού (φον Αντωνάκη) στη συναγωγή της Θεσσαλονίκης, την ψήφιση το 2014 του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του εβραϊκού νεκροταφείου στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».

Εν συνεχεία παρουσίασε τα στοιχεία της έρευνας, διαπιστώνοντας μετά λύπης του ότι το 50% των Ελλήνων απάντησε στην ερώτηση «τί σας έρχεται πρώτο στο νου, με τη λέξη Ολοκαύτωμα», για το Ζάλογγο και το Αρκάδι» και στο ερώτημα, ποιο θέμα ιστορίας πρέπει να ενταχθεί υποχρεωτικά στην εκπαίδευση, μεταξύ της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Εμφυλίου πολέμου, της Ποντιακής Γενοκτονίας και του εβραϊκού ολοκαυτώματος, το ολοκαύτωμα συγκέντρωσε τα μικρότερα ποσοστά. Αν καταλάβατε καλά, μας ζητούν να αφήσουμε στην άκρη την ιστορία μας και να  στρωθούμε στο διάβασμα για να μάθουμε για το ολοκαύτωμα των εβραίων!

Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, όλοι ανεξαιρέτως οι ομιλητές καταφέρθηκαν κατά της Χρυσής Αυγής, με πιο επιθετικό τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εβραϊκών Κοινοτήτων Βενιαμίν Αλμπάλα, ο οποίος κατηγόρησε τον ελληνικό λαό για… άγνοια και την Χρυσή Αυγή, ότι «λειτουργεί στη βάση πλατφόρμας ρατσισμού και αντισημιτισμού», ζητώντας να οριστεί Επίτροπος στην ΕΕ, γιατί τα φαινόμενα αυτά έχουν γίνει ανεξέλεγκτα.