Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σκληρός ρατσισμός κατά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"


Παρακολουθήσαμε, τόσο εμείς όσο και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, μέσα από το κανάλι της Βουλής τις εργασίες του Σώματος τις τελευταίες ημέρες. Αυτό το οποίο εύκολα διαπιστώθηκε είναι ότι άνθρωποι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι “αντιρατσιστές” σε όλο το μήκος και το πλάτος του πολιτικού και ιδεολογικού τους λόγου, ασκούν έναν σκληρό ρατσισμό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι τους, χωρίς καμία εξαίρεση, με ελάχιστες, θα έλεγα, τιμητικές εξαιρέσεις, δεν τιμούν αυτό το οποίο αποτελεί τη βάση του κράτους – δικαίου της Χώρας που είναι το τεκμήριο της αθωότητος. Έτσι παρατηρούμε το φαινόμενο, εκτός όλων των άλλων, να αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποκαλώντας την “εγκληματική οργάνωση”. Αυτό, την ίδια στιγμή που όπως όλοι γνωρίζουμε αναμένεται μία δίκη στην οποία θα κριθεί αν και κατά πόσον είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή και επίσης είναι δεδομένο ότι με απόφαση του ο ίδιος ο Άρειος Πάγος αποφάσισε τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογικές διαδικασίες, πράγμα που από την ίδια την φύση του αναιρεί τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργανώσεως.

Πέραν όλων των άλλων η τακτική τους αυτή, η οποία είναι άκρως ρατσιστική, με την έννοια του ότι στιγματίζουν έναν ολόκληρο κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, παραβαίνει, όπως είπα και προηγουμένως, το τεκμήριο της αθωότητος, αλλά και αυτό το οποίο σέβονται, υποτίθεται, του αυτοπροσδιορισμού.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε δηλώσει με όση δύναμη διαθέτουμε μέσα από τα έντυπά μας, μέσα από τον λόγο μας, όποτε μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς, ότι είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Και δεν το έχουμε διακηρύξει τώρα, το έχουμε διακηρύξει από το 2ο Συνέδριο ακόμη της Χρυσής Αυγής, το οποίο έγινε στο Ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ το 1992, πριν 23 ολόκληρα χρόνια. Όμως αυτούς τους βολεύει να μας αποκαλούν “ναζιστές”, την ίδια στιγμή δε που αποκαλούν εμάς “ναζιστές”, κάποιοι εξ αυτών, συγκεκριμένοι σχηματισμοί και κόμματα ακολουθούν μια σκανδαλώδη γερμανόφιλη πολιτική, την πολιτική του μνημονίου.

Οι Χρυσαυγίτες είναι υπερήφανοι Έλληνες, είναι υπερήφανοι πατριώτες, είναι Εθνικιστές και αυτό δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει κανείς, δεν μπορεί να τους αφαιρέσει το δικαίωμα να αγαπούν και να αγωνίζονται για την Ελληνική Πατρίδα. Κάθε άλλος αφορισμός, κάθε άλλη τοποθέτηση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ανάθεμα που θυμίζει άλλες εποχές, εποχές τις οποίες υποτίθεται ότι εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή και όχι αυτοί που την κατηγορούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Θα έπρεπε όμως στο σημείο αυτό να κάνω μια παρένθεση και να αναφερθώ στο γενικότερο κλίμα, το οποίο υπάρχει στην Πατρίδα μας αυτήν την περίοδο. Ζούμε πραγματικά σε ένα κυριολεκτικό αδιέξοδο από πλευράς πολιτικής ζωής της Χώρας. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, κανείς δεν ξέρει πού πηγαίνει η Χώρα. Είναι δεδομένο  ότι υπάρχει μια ανοχή, η οποία βαίνει διαρκώς μειούμενη, προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του γεγονότος ότι ήταν ο νικητής των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Από κει και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του.

Τέλειωσε το μνημόνιο όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά; Απ’ ότι φαίνεται δεν τέλειωσε το Μνημόνιο. Στη θέση της τρόικα έχουμε μια ομάδα Βρυξελλών, στη θέση του μνημονίου μιλάνε για κάποια νέα συμφωνία και εν τοιαύτη περιπτώσει εμείς χαιρετίζουμε την όποια προσπάθεια να αναιρεθούν τα έργα και οι ημέρες της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτε ουσιαστικό προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως επίσης δεν βλέπουμε και καμία κίνηση παρόλο ότι είχε διαφημιστεί κατά κόρον το θέμα αυτό κατά των ολιγαρχών, κατά αυτών δηλαδή των ολίγων οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τόσο το χρήμα όσο και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως σε αυτήν την χώρα. Δεν βλέπουμε καμία κίνηση κατά της διαπλοκής, έχουν περάσει 2 ολόκληροι μήνες και δεν γίνεται τίποτε.

Τραγική επίσης η πολιτική της κυβερνήσεως στο θέμα των λαθρομεταναστών. Οι λεονταρισμοί ότι δήθεν θα τους στείλουν στην Ευρώπη, αναιρώντας την Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, που πραγματικά θα έπρεπε να ήταν το πρώτο έργο της κυβερνήσεως, να αναιρεθεί και να καταγγελθεί η συμφωνία αυτή, αντί να τους στείλουν στη Γερμανία όπως είχαν κάνει σχετικές δηλώσεις, τι κάνουν; Τους στέλνουν στην Ομόνοια, στο κέντρο των Αθηνών.

Από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική του Μνημονίου, είναι δεδομένη επίσης η εσωστρέφεια και το πρόβλημα ηγεσίας το οποίο υπάρχει μέσα σε αυτήν και καταρρέει κυριολεκτικά, χωρίς κανείς να τολμά να αντιδράσει αποφασιστικά μέσα στα πλαίσια του κόμματος αυτού και να δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο.

Επιπλέον, δεν υπάρχει πολιτική. Όλα γίνονται για την οικονομία. Ο Λαός, κυριολεκτικά ζαλισμένος, ακούει αριθμούς, ακούει στατιστικές, αλλά δεν βλέπει λύση στο πρόβλημά του. Δεν υπάρχει ένα εθνικό πρόγραμμα αναπτύξεως. Δεν υπάρχει ένας πολιτικός λόγος καθαρός ο οποίος θα θέτει την οικονομία στην υπηρεσία του Έθνους και ότι το Έθνος στην υπηρεσία της οικονομίας.

Αντίθετα προς όλους αυτούς, η Χρυσή Αυγή έχει έναν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, που θέλει την οικονομία να τεθεί στην υπηρεσία του Έθνους. Θέλει πάνω απ’ όλα να είναι το συμφέρον της Ελλάδος και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των ολιγαρχών. Αυτό δεν γίνεται. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε στην φυλακή. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που διωκόμεθα τόσο σκληρά. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τόσο σκληρός ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Ό,τι και να κάνουν όμως με τους χαρακτηρισμούς τους, οι οποίοι καταργούν το κράτος δικαίου, το τεκμήριο της αθωότητος, περί «εγκληματικής οργανώσεως» και με το ανάθεμά τους περί «ναζιστών», ενώ εμείς δηλώνουμε Εθνικιστές, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτε.

Τα προβλήματα παραμένουν, η Χρυσή Αυγή παραμένει και συνεχίζει να αγωνίζεται δυνατή, γεμάτη Πίστη στο όραμά της.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ