Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Απειλή Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): "Έχετε δεν έχετε χρήματα η εφορία θα σας χτυπήσει την πόρτα για να σας τα πάρει"

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο παροξυσμός των κυβερνώντων του ΣΥΡΙΖΑ. Η γνωστή πλουτοκράτης Νάντια Βαλαβάνη με τα εκατομμύρια ευρώ σε διεθνείς τράπεζες, που φυσικά δε νοσηλεύεται στα δημόσια νοσοκομεία αλλά στα ιδιωτικά για εξετάσεις ως κοινός θνητός - άλλο αν είναι σοσιαλα - έκανε νέες δηλώσεις τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού από τα βουλευτικά έδρανα.

Στο "σαφάρι" που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αντλήσει κάθε δεκάρα από τους άπορους και σε οικονομική ανέχεια Έλληνες, ώστε να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους της Ευρώπης, η Βαλαβάνη θα είναι επικεφαλής καθώς απείλησε ανοιχτά όσους έχουν ελάχιστα χρήματα αλλά και χρέη ότι ήρθε η ώρα να τους τα πάρει και "αυτοί να είναι σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα από αυτούς θα περάσει η εφορία".

Με ρητορεία και πρακτικές που έχουν γεννηθεί στα κομμουνιστικά καθεστώτα η Βαλαβάνη χωρίς ίχνος τσίπας συνεχίζει να προκαλεί το λαό, με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των άπληστων τοκογλύφων που υπηρετεί.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι προ 7 μηνών η Βαλαβάνη μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε ότι "δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ" και φωτογραφιζόταν με πανό περιχαρής για την "πράξη αντίστασής" της....
μικροεπαγγελματίες που η πολιτική των μνημονίων, κάτι που φυσικά θα συνεχίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, τους έχει εξαθλιώσει και πώς σε περίπτωση που διαθέτουν έστω και κάποια ελάχιστα ποσά για την κάλυψη των οικογενειακών και προσωπικών τους αναγκών θα φροντίσει να τους τα πάρει γιατί επιβάλλεται λόγω "πατριωτικού καθήκοντος".

Και αντί αυτή τη γυναίκα κάποιος να  
Υ.Γ.
Οι μελλοντικοί μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που θα νιώσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ - καπιταλισμός και κομμουνισμός μαζί -, είναι και αυτοί που τους ψήφισαν βέβαια και όφειλαν να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Υ.Γ.2
Κουβέντα για τη φοροδιαφυγή..... Άρα ετοιμαστείτε δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι να... πληρώσετε!