Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Parapolitika: Διαλύεται η ΝΔ.. Κάτω από 10% στη Β' Αθήνας σε μυστική δημοσκόπηση.

Στην κοινωνία είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Είναι ένα κόμμα σε τέλμα που καρτερικά αναμένει την πλήρη αποσάθρωση του καθώς ο κόσμος το έχει σιχαθεί και κυρίως τον αρχηγό του, Σαμαρά.

Τώρα έρχονται στο φως και οι δημοσκοπήσεις που το αποτυπώνουν και μάλιστα δημοσιεύονται από site του "δεξιού" χώρου, όπως το parapolitika.gr.

Την ίδια μοιραία κατάληξη θα έχει και το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται ότι ανήκει οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και διάγει την τελευταία κοινοβουλευτική του περίοδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που καταβαραθρώνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας σε....
9,5% και 2,5% αντίστοιχα όπως τα δημοσιεύει το parapolitika.gr:

Σοκαριστικά είναι τα ποσοστά που.... αποτυπώνονται σε κρυφή δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Β' Αθηνών η οποία είναι και η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας.   
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έτρεξε πριν δύο εβδομάδες εβδομάδες και περιλάμβανε εκτίμηση ψήφου στη Β’ Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία παίρνει 9,5%!   Τα πράγματα χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη. 
Στην ίδια δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να παίρνει 2,5% στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας! Ποσοστό ντροπή για την ιστορία του Κινήματος.

Υ.Γ.
Τα φαρμακεία πέριξ των γραφείων της Συγγρού και του ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν... ξεπουλήσει τα ηρεμιστικά τους.