Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τσίπρας σε Μέρκελ: «Ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»!

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας επιβεβαιώνει στο ακέραιο όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό από την ημέρα του σχηματισμού της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου: για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, δεν υπάρχει ούτε plan A, ούτε plan B.
Το μοναδικό κυβερνητικό επιχείρημα και ταυτοχρόνως δίλημμα προς τους τοκογλύφους είναι ένα: στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γραμμή Τσίπρα κατά τις επικείμενες συζητήσεις με τη γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ συνοψίζονται στη φράση «ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»! Πιο συγκεκριμένα και με βάση όσα εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, ο τελευταίος πρόκειται να ζητήσει την στήριξη και ανοχή της γερμανικής κυβέρνησης θέτοντας στη γερμανική πλευρά το θέμα της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση που ο Σύριζα υποχρεωθεί να υλοποιήσει το σύνολο των απαιτήσεων των δανειστών.

«Εάν με ρίξετε, τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή», προτίθεται να πει ο Τσίπρας προς τη Μέρκελ. Το «διαπραγματευτικό χαρτί» Τσίπρα δηλαδή αποτελεί μια απάτη, όχι εις βάρος των δανειστών βεβαίως, αλλά ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού, καθώς ο πρόεδρος του Σύριζα επιχειρεί να καταστήσει τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Μέρκελ, ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Όπως στενότατος συνεργάτης του ομολογεί, η θέση Τσίπρα είναι σαφής: το να μη συνεργαστείτε μαζί μου θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης. Η επόμενη κυβέρνηση τότε, θα είναι μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Θα καταστήσετε την Χρυσή Αυγή συνομιλητή σας;

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός ικετεύει για το έλεος της Μέρκελ, το οποίο -όπως ισχυρίζεται- θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών: αφενός θα στηριχθεί η κυβέρνηση Σύριζα και αφετέρου θα συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές, συμφώνως προς τις επιταγές των δανειστών.

Επί της ουσίας δηλαδή, η συνολική διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης Τσίπρα είναι καθ' όλα ταυτισμένη με την απρόσκοπτη συνέχιση της δουλείας των τόκων, στην οποία έχει συρθεί ο Ελληνικός Λαός. Όσο οι ξένοι στηρίζουν (και δανείζουν) την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι δανειστές δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις απαιτήσεις τους, αυτές θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο. Εάν όμως έρθει η Χρυσή Αυγή, τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρεθούν εμπρός σε ένα τείχος αληθούς εθνικής αξιοπρέπειας, με δυσάρεστες για εκείνους και τα συμφέροντά τους συνέπειες.

Συμπερασματικά, ο Τσίπρας θα δηλώσει ενώπιον της Μέρκελ, εκείνο που φροντίζει να αποκρύπτει από τον Ελληνικό Λαό στο εσωτερικό της χώρας, σε συνεργασία πάντοτε με την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και τους δανειστές: η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που δύναται να εκπροσωπήσει απαρέγκλιτα τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ο υπέρτατος φόβος των εγχώριων πολιτικάντηδων και της διεθνούς κλίκας των τοκογλύφων που απομυζούν εδώ και χρόνια τους κόπους και τις θυσίες του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας!