Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821



πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και στα Γραφεία της Τοπικής το απόγευμα της 25ης Μαρτίου 2015.
Ο Γραμματέας  Μιχάλης Μπέλλος συνεχάρη όλους για την πραγματικά άριστη και δυναμική παρουσία της Τοπικής μας η οποία μόνο τα εύσημα αποκομίσετε από όλο τον παρευρισκόμενο κόσμο στην εκδήλωση στην Νέα Ερυθραία το πρωί της ιδίας μέρας.

Σύντομο χαιρετισμό λόγω της ημέρας αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική ενημέρωση στα μέλη της τοπικής πραγματοποίησε ο Δημ.Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά» Ιωάννης Καπάτσος σχετικά με την δυναμική παρέμβαση του κινήματος μας εκεί που έχουμε εκπρόσωπο και την προσπάθεια που γίνεται να σπάσει το «απόστημα» της διαφοράς που λυμαίνεται τα κρατικά ταμεία εδώ και δεκαετίες. 

Στην συνέχεια επακολούθησαν δύο πράγματι καταπληκτικές ομιλίες και Ιστορικές αναλύσεις για την επαναστατική περίοδο του 1821 από τον υπεύθυνο για τα Στρατιωτικά θέματα συναγωνιστή Γιώργο Λιναρδή και τον ειδικευμένο σε ιδεολογικά θέματα συναγωνιστή Δημήτρη Τσαρακλημάνη. Ο καθένας προσέγγισε με άριστο τρόπο την Ιστορική αλλά και ιδεολογική πραγματικότητα που βίωνε από τότε το Γένος μας όπως επίσης αναφέρθηκαν στα σημερινά γεγονότα καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Πατρίδα δεν έχει απελευθερωθεί ακόμα από τους εξωτερικούς της εχθρούς που βρίσκονται σε άψογη συνεργασία με τους ελληνόφωνους προδότες.

Η άκρως παραγωγική και δυναμική μέρα για την Τοπική μας έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο και ως σαν νέα κρυφά σχολεία οι Τοπικές της Χρυσής Αυγής θα δώσουν όσες μάχες χρειαστούν για την Λύτρωση της Πατρίδας μας.