Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Καθεστωτική διαδικτυακή επίθεση στο Ethnikismos.net....

Αυτή τη στιγμή επιχειρείται προσπάθεια φίμωσης μιας εκ των ισχυρότερων εθνικιστικών φωνών του διαδικτύου.


Συγκεκριμένα οι διαδικτυακοί παρακρατικοί πράκτορες έβαλαν στόχο το Ethnikismos.net και αυτή την ώρα παρουσιάζει διακεκομμένη ροή πληροφόρησης και ταυτόχρονα φαίνεται ότι οι διαχειριστές του έχουν πρόβλημα πρόσβασης στα αρχεία του site.

Μεταφέρουμε την ανακοίνωση.. ektakto - ethnikismos


Εδώ και δύο μέρες παρατηρούμε μια ανωμαλία στην λειτουργία του site μας. Ελπίζουμε να μην είναι προάγγελος δυσάρεστων εξελίξεων και να έχει να κάνει με την κακοκαιρία στην Αμερική κλπ. (αν και άλλα συστήματα ή άλλα site στην πλατφόρμα wordpress δεν δείχνουν να έχουν επηρρεαστεί). Eπειδή όμως έχουμε την πικρή εμπειρία του site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που η wordpress έκλεισε οριστικά στο παρελθόν, ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, υπακούοντας σε ξένα και ντόπια ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, προσπαθούμε να δούμε και να καθορίσουμε τις κινήσεις μας. Ελπίζουμε ναναι κάτι τεχνικό και απλό.

Ήδη οι τεχνικοί μας κοιτούν αν είναι μια δυσλειτουργία ή κάτι άλλο και θα σας ενημερώσουμε! Αν για κάποιο λόγο δείτε καθυστέρηση στις αναρτήσεις μας (αναρτούμε κάθε ώρα) να επισκέφτεστε την κεντρική σελίδα xagr.net.

Η συμπαράστασή μας σου Συναγωνιστές είναι έμπρακτη και από αυτή τη στιγμή είμαστε διατεθειμένοι να τους βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν.

Πασπαρτου