Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ρατσιστικό έγκλημα εις βάρος της Μυρτούς - Κυνική ομολογία από τον πακιστανό βιαστή της Πάρου

Η περίπτωση του πακιστανικού τέρατος της Πάρου συνιστά ένα από τα πλέον ειδεχθή ρατσιστικά εγκλήματα των τελευταίων ετών.
Ρατσιστικό έγκλημα το οποίο επιβεβαιώνει τη διακηρυχθείσα από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή θέση πως ο μοναδικός ρατσισμός στη χώρα μας είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων. Η απολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους είναι χαρακτηριστική: «περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα.

Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω. Έκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω. Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Έπεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της. Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα».

Μίλησε κανείς από τους ευαίσθητους «ανθρωπιστές» για ρατσισμό; Φανταστείτε μόνο ο δράστης να ήταν Έλληνας και το θύμα λαθρομετανάστης: επί εβδομάδες οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα θα ξεσπάθωναν για την δραματική αύξηση των ρατσιστικών φαινομένων, του μίσους, της βίας. Κόμματα και κρατικοδίαιτες οργανώσεις θα εξαπέλυαν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής, ως υπαίτιας για τα ρατσιστικά εγκλήματα. Ενώ τώρα; Τώρα η Αριστερά και η ψοφοδεξιά σιωπούν εκκωφαντικά μπροστά στην πρωτοφανή επίδειξη ρατσιστικού μίσους ενός λαθροεποίκου εις βάρος μιας Ελληνίδας.

Αρκεί να δει κανείς την υπερασπιστική γραμμή του συνηγόρου του πακιστανού εγκληματία, για να αντιληφθεί το μέλλον της Πατρίδος μας συνεπεία της ισλαμικής πλημμυρίδας που κατέκλυσε την Ελλάδα: «το γεγονός ότι προέρχεται από μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του είναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός οτι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου». Βεβαίως, η θρησκεία δεν συγκρότησε το χαρακτήρα μόνο του συγκεκριμένου κατηγορουμένου, αλλά του συνόλου των μουσουλμάνων που έχουν παράνομα εισβάλλει στην Ελλάδα.

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε τα σφοδρά επεισόδια τα οποία είχαν προκαλέσει παλαιότερα ισλαμιστές στην Αθήνα, εξαιτίας της κατασκευασμένης είδησης για το σκίσιμο ενός κορανίου. Αυτοί είναι οι «δυστυχείς μετανάστες» τους οποίους την προστασία έχει αναλάβει εργολαβικά η αριστερά και πλέον καλύπτει και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μέσω μάλιστα νομοσχεδίων.

Εκείνοι που επιθυμούν αυτό το μέλλον για την Πατρίδα και τις επόμενες γενιές, δεν έχουν παρά να πιστέψουν την τάχα αντιρατσιστική προπαγάνδα των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου και των πληρωμένων τους δημοσιογράφων με τις βίλες, τα κότερα και τις αλλοδαπές οικιακές βοηθούς. Ας αναλογιστούν όμως, ότι την επόμενη φορά που κάποιος λαθροεισβολέας θα προχωρήσει σε παρόμοιο ρατσιστικό έγκλημα, μπορεί το θύμα να είναι το δικό τους παιδί...