Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: «Δυναμική εξόρμηση της Τοπικής Β.Π στην τοπική κοινωνία!»

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Πολιτική Δύναμη που πραγματικά αγκαλιάζει ο απλός Έλληνας πολίτης! 

Κλιμάκιο από συναγωνιστές της Τοπικής Βορείων Προαστίων (η Τοπική των θρασύδειλα δολοφονημένων συναγωνιστών Μάνου και Γιώργου) σε εξόρμηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17/01, στην τοπική κοινωνία (λαϊκή αγορά, καταστήματα, πλατείες κλπ.) διανέμοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά για όλα τα τρέχοντα θέματα και όχι μόνο καθώς και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος! 

Με αγωνιστικότητα πάθος και χωρίς ίχνος φόβου όπως θα ήθελαν κάποιοι! 

Οι συναγωνιστές κάλυψαν όλους τους δρόμους και πλατείες στους οποίους πραγματοποιείται η εβδομαδιαία αγορά της τοπικής περιοχής και είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και τους εμπόρους και παραγωγούς, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουν με την κίνηση αυτή ότι, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Εθνικιστές, ούτε η παράνομες προφυλακίσεις, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι σφαίρες των πιστών σκυλιών αυτού του αμαρτωλού καθεστώτος. 

Η ανταπόκριση η αποδοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή που κερδίζει την εμπιστοσύνη των εξαθλιωμένων Ελλήνων, είναι πλέον η τελευταία τους ελπίδα και σε καμιά περίπτωση δεν μάσησαν στην προπαγάνδα ΛΑΣΠΗΣ του Φον Αντωνάκη και των υποτακτικών του. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους τους απλούς Έλληνες ότι πρόκειται για μια βρώμικη σκευωρία. 

Πολλοί περαστικοί αλλά και επαγγελματίες, εξέφρασαν έντονα παράπονα για την άθλια οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει από τα μέτρα των Κυβερνώντων με ύβρις που δεν περιγράφονται.

Στη φωτό διακρίνουμε παραγωγούς να συνομιλούν με μέλη της Τοπικής, αναφέροντας την άνιση μεταχείριση που υφίστανται έναντι των αλλοδαπών. 

«Μας έχουν ταράξει στα πρόστιμα (του Έλληνες) και όλοι αυτοί οι παράνομοι στην Χώρα με αυτές τις μαϊμούδες που πουλάνε χωρίς απόδειξη, δεν τους ενοχλεί κανείς...» 

Η παρουσία τη Χ.Α. και πάλι έδρασε καταλυτικά στα νωθρά κρατικά ανακλαστικά! 

Η αντίδραση της Αστυνομίας, η οποία άρχισε τους ελέγχους σε παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές, λόγω της παρουσίας των μελών της Χρυσής Αυγής, κάτι που επισήμαναν και οι παραγωγοί που διατηρούν νόμιμα πάγκους στη λαϊκή αγορά, (δείτε φωτο)...

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τη δράση...:


Σαφώς όπως δηλώνουν οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Βορίων προαστίων οι δράσεις και εξορμήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο πάθος και συχνότητα, οι συνεχείς δράσεις και κυρίως η αποδοχή από τον κόσμο, αποτελεί και την καλύτερη απάντηση στους προδότες! 

Στις καρδιές όλων κυριαρχεί ένα σύνθημα: 

« ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ - ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»

Ελλήνων Δίκτυο