Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εσείς χαλυβδώνετε την Πίστη μας!

Γράφει ο Κώστας Αλεξανδράκης.

Κλιμακώνεται η πολεμική του καθεστώτος ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Την προηγούμενη εβδομάδα τρεις εκλεκτοί Συναγωνιστές οδηγήθηκαν στις φυλακές
επειδή τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημα τους ενάντια στην τραπεζοκρατία που ετοιμάζουν ξένα σκοτεινά κέντρα σε αγαστή συνεργασία με την συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Διαχρονικά η συνταγή του μνημονίου προωθούταν διαμέσου στυγνών και αιματηρών δικτατοριών.

Το σχέδιο σταθερό και αμετάβλητο, αποτελούμενο από.... μειώσεις μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, ιδιωτικοποιήσεις - ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους και εκτέλεση, με συνοπτικές διαδικασίες, των αντιφρονούντων. Αργότερα η πολιτική του μνημονίου προωθήθηκε εν μέσω στρατιωτικών επεμβάσεων από τις δυνάμεις των αμερικανοσιωνιστών. Στην Ελλάδα έγινε το πείραμα επιβολής της πολιτικής του μνημονίου, εν μέσω δημοκρατίας.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες και ιδιαιτέρως οι παρανόμως κρατούμενοι Συναγωνιστές είμαστε υπερήφανοι για την αποτυχία αυτού του πειράματος. Αποδείξαμε εμπράκτως στους διεθνείς τοκογλύφους ότι δεν μπορούν να περάσουν τα ανόσια σχέδια τους στην Ελλάδα μέσα από μία δημοκρατία. Ήδη προέβησαν σε παράφορη κατάλυση του Πολιτεύματος, καταστρατήγηση της διάκρισης των εξουσιών και πλέον η Ελλάδα ζει τις ημέρες της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά. Όσον αφορά τις εκτελέσεις αντιφρονούντων, αυτές ήδη έχουν αρχίσει. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης ήδη βρίσκονται στα πεδία των Ηρώων, που τόλμησαν να αντισταθούν στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας.

Ο Αγώνας για πολλούς μοιάζει μάταιος. Οι εχθροί των Ελλήνων διαθέτουν όλα τα μέσα στην διάθεση τους και έχουν περίσσευμα αναλγησίας και μίσους, ώστε να θέλουν να πατάξουν όσους αντιστρατεύονται την εθνοκτόνα πολιτική τους. Βλέπουμε ήδη την αλαζονεία στο πρόσωπο τους. Όμως εμείς διαθέτουμε κάτι που αυτοί δεν διαθέτουν. Διαθέτουμε την Θέληση, το πείσμα και πάνω από όλα το Δίκαιο μαζί μας. Διαθέτουμε επίσης την βεβαιότητα για την αλήθεια των στίχων που λέει ότι « Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».

Αποδείξαμε ήδη ότι η πολιτική του μνημονίου δεν μπορεί να επιβληθεί δημοκρατικά, αφού εν τέλει το ένστικτο επιβίωσης του Λαού την απορρίπτει. Τώρα μένει να αποδείξουμε ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Μας μένει, δηλαδή, να νικήσουμε αυτή την Χούντα και να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, οπότε οι έννοιες της Εθνικής Κυριαρχίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Αξιοπρέπειας θα πάψουν να είναι πολιτικές εξαγγελίες και θα γίνουν πραγματικότητα.

Στον Αγώνα αυτό προχωρούμε διαθέτοντας Ήρωες και Πρότυπα Φωτεινά. Έχουμε τους Ήρωες μας, τους Εθνομάρτυρες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Έχουμε τα Πρότυπα μας, Λαμπρούς Συναγωνιστές που ευρισκόμενοι στις Φυλακές Κορυδαλλού αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι οι Εθνικιστές διαθέτουν συνέπεια λόγων και πράξεων και είναι έτοιμοι να υπομείνουν όλες τις δοκιμασίες προκειμένου να σώσουν την Πατρίδα μας από τους βρικόλακες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Είχε πει πριν ο Αρχηγός μας τον Απρίλιο του 2013 «ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές». Οι παρανόμως έγκλειστοι Συναγωνιστές μας είναι η ζωντανή απόδειξη ότι είμαστε έτοιμοι για όλα και γι' αυτό δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή από την Νίκη!

Υ.Γ. Στα Κελιά της Τιμής βρίσκονται Συναγωνιστές, Αδερφοί και Φίλοι. Άνθρωποι με αδαμάντινο χαρακτήρα που το μόνο έγκλημα τους ήταν ότι υπερασπίστηκαν τον Νόμο και το Σύνταγμα ενάντια στους εχθρούς των Ελλήνων. Τους αφιερώνω έναν στίχο από την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, αποκαθαρμένο από οποιουσδήποτε πιθανούς θρησκευτικούς παραλληλισμούς και ενδεικτικό της Σιδηράς Θελήσεως μας!

Σεις χαλυβδώνετε την Πίστη μας.

Μαζί σας πορευόμαστε μέχρι την Τελική Νίκη!

Ψηλά οι Σημαίες!