Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Πανικός στη ΝΔ: 28% δίνει στην Χρυσή Αυγή η Ντόρα Μπακογιάννη και μετά αυτοδιαψεύδεται

Ρεπορτάζ του press-gr: “Σε φάση έντονης κινητικότητας μπαίνουν οι κομματικές ηγεσίες για τις υποψηφιότητες των δημοτικών εκλογών. Ειδικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στους μεγάλους δήμους.


Για την Αθήνα μάλιστα, αύριο Παρασκευή η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει τον υποψήφιό της που θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Το ερώτημα που απασχολεί είναι ποια εκλογική επιρροή μπορεί να αναπτύξει και πώς η ΝΔ, κυρίως, θα μπορέσει να την αναχαιτίσει. Πάντως τα (μυστικά) γκάλοπ συνεχίζονται, χωρίς να ξέρει κανείς πώς θα είναι τελικά τα πράγματα τον Μάιο. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε σε στενό συνεργάτη της προ ημερών κάτι πολύ σημαντικό.

Είπε ότι η ΝΔ έχει στα χέρια της μετρήσεις που δίνουν στον Ηλ. Κασιδιάρη, για το δήμο της Αθήνας, ποσοστό 28%…” Στον κόσμο της πολιτικής όλα είναι όμορφα και αγγελικά πλασμένα! Έχουν δει το φως της δημοσιότητας δημοσκοπήσεις φανερές που δείχνουν την υπεροχή του Ηλία Κασιδιάρη έναντι όλων των πιθανών υποψηφίων! Γι΄ αυτό κιόλας ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να κατέβει απέναντί του.

Για να αποφύγουν τον διασυρμό και την πολιτική εξόντωση. Ας υποθέσουμε όμως πως το νούμερο που η Μπακογιάννη, μέσω του συνεργάτη της, “διέρρευσε” είναι αληθινό - παλιές αλεπούδες το Μητσοτακέϊκο για να τους πιάσουν “κότσο” οι στενοί συνεργάτες”. 28% σημαίνει πως ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης στην χειρότερη του, 4 μήνες πριν τις εκλογές, χωρίς να δουλέψει καν, είναι στον 2ο γύρο (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!)…. Με ποιον απέναντί του; Κανένα όνομα θα ξεγελαστεί να τοποθετηθεί να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος…

Υ.Γ. Να δείτε που θα στραφούν (ξανά) στο πολιτικό συντρίμμι, τον Καμίνη, ώστε αν χάσουν να έχουν να λένε πως αυτός και η αποτυχημένη δημαρχία του έφταιξε… Ε, ρε έρμε…

Εθνικισμός.net

Λίγο μετά η Μπακογιάννη επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο που έβγαλε το ρεπορτάζ, διαψεύδοντας ότι γνωρίζει για δημοσκόπηση που δίνει στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής 28%, αλλά ότι γνωρίζει για... υποχώρηση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα στο 10%! Κυριακή κοντή γιορτή!