Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η θυσία του Συντάγματος.

Κουρελιασμένο στέκεται στη μέση της πλατείας το άλλοτε καλοαναθρεμένο παιδί της Δημοκρατίας, το Σύνταγμα.
Στην ίδια πλατεία που το αποθέωναν, εκεί το ποδοπάτησαν, το κακοποίησαν βάναυσα, το ξεφτίλισαν. Στέκεται απορημένο και απογοητευμένο, ψάχνει τους μέχρι χθες φίλους και παραστάτες του, τίποτα, κανείς.

Γιατί;

Γιατί όλοι αυτοί που είχαν την τύχη του στα χέρια τους, είναι οι ίδιοι που το πούλησαν στο δουλοπάζαρο των Eurogroup, για να κρατήσουν τις θεσούλες τους στο μεγάλο τραπέζι της αρπαχτής.

Γιατί όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι το προστάτευαν, είναι οι ίδιοι που το πρόδωσαν.

Γιατί όλοι αυτοί που ορκίζονταν να το υπηρετούν πιστά, επέτρεψαν στα νέα τους αφεντικά, τους ανθέλληνες εντολοδόχους τους, να το χρησιμοποιήσουν για να υλοποιήσουν τους διεστραμμένους στόχους τους.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιστοί τοξότες του Συντάγματος εκτέλεσαν το σχέδιό τους με ακρίβεια. Πρώτα απήγαγαν τη μητέρα Δημοκρατία και πείθοντάς την ότι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, αφού την αλλοίωσαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μεταλλαχθεί στον πιο φανατισμένο γενίτσαρό τους, τη χρησιμοποίησαν ως όχημα για να εξοντώσουν το παιδί της. Η Δημοκρατία τους, ως άλλη Μήδεια, διόλου δε δίστασε να παραδώσει το Σύνταγμα ως θυσία στο βωμό των συμφερόντων τους.

Έτσι, το Σύνταγμα έγινε στα χέρια τους το δηλητηριασμένο βέλος που είχε ως στόχο το ίδιο μας το Έθνος. Όμως, δεν υπολόγισαν τη Χρυσή φάλαγγα των Εθνικιστών, αυτή την ατσάλινη ασπίδα που προστατεύει το Έθνος μας και αποκρούει, με κάθε τίμημα, τους εχθρούς του και απέτυχαν.

Το τίμημα βαρύ λάσπη, φυλακή ακόμα και θάνατος. Εμείς οι φαλαγγίτες όμως δεν κάνουμε πίσω, παραμένουμε ενωμένοι, πιστοί φρουροί της Ιερής Γης της Ελλάδας. Η λάσπη δεν μας αγγίζει, η φυλακή δεν μας σταματά, ο θάνατος δεν μας φοβίζει. Όσο κι αν μας χτυπούν εμείς δυναμώνουμε, οι φάλαγγές μας πυκνώνουν, ο λαός ξυπνάει και μας ακολουθεί.

Όταν το κουρελιασμένο Σύνταγμα στηριχθεί πάνω μας και αρχίσει ν’αντιστέκεται, τότε θα ξανακερδίσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια, τότε θα σωθεί, θα ζωντανέψει και θ’ αλλάξει πορεία, τότε θα ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, θα σταθεί δίπλα στο Έθνος και θα στραφεί εναντίον των ξενόδουλων προδοτών του.

ΕΜΠΡΟΣ για την τελική νίκη.

ΕΜΠΡΟΣ για τη σωτηρία του Έθνους.

ΕΜΠΡΟΣ για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ