Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ οπαδών Χρυσής Αυγής και κόμματος Σαμαρά

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ενάντια στην παραπληροφόρηση, ενάντια στην βρώμικη προπαγάνδα του συστήματος,
ενάντια στην πονηρή ψευδολογία αποφάσισα να επικοινωνώ μαζί σας (εκτός από τα άρθρα μου στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΕΜΠΡΟΣ) και από αυτήν την ελεύθερη φωνή, την ιστοσελίδα μας.

Επιθυμώ κατ' αρχάς να συγχαρώ από καρδίας τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και όλους γενικά τους μαχόμενους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες για τον υπέροχο αγώνα που δίνουν σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε συνθήκες απόλυτα εχθρικές απέναντι σε ένα καθεστώς χολερικό και παράνομο στις μεθοδεύσεις του ενάντια στο εθνικιστικό κίνημα.

Με ευκαιρία το κείμενο αυτό ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά όσους κακόβουλα διαδίδουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διασπασμένη και άλλα τέτοια φαιδρά τα οποία γράφουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι στις φυλλάδες. Σε πείσμα όλων αυτών ας γνωρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΕΝΩΜΕΝΗ περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οι διώξεις τους πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τους μαχητές της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρεί, ανακοινώνει υποψηφίους σε περιφέρειες και δήμους, ετοιμάζει το ψηφοδέλτιό της για τις ευρωεκλογές, ανοίγει νέα γραφεία, κάνει συγκεντρώσεις με χιλιάδες οπαδούς σε όλη την Ελλάδα, όταν όλα τα άλλα κόμματα είναι ανύπαρκτα.

Ο πρωθυπουργός του Μνημονίου δήλωσε ότι η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν θα είναι δεύτερο κόμμα. Είπε την αλήθεια… Γιατί η ΝΔ θα είναι το τρίτο κόμμα. Σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπερνά σε ποσοστά το κόμμα Σαμαρά Γράφουν και λένε επίσης ότι δεν θα επιτρέψουν να συμμετάσχει το κίνημά μας στις εκλογές. Αυτό είναι πέρα για πέρα ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα μας δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Pέραν αυτού ας μη ελπίζει σε περίπτωση απαγορεύσεως στις ψήφους των χρυσαυγιτών η ΝΔ, αφού η φυλάκιση μας και οι διώξεις μας έχουν δημιουργήσει ΧΑΣΜΑ μεταξύ εθνικιστών και κόμματος Σαμαρά.

Ό,τι και να κάνουν, όσους παράνομους νόμους και αν ψηφίσουν, δεν θα μπορέσουν να να διαγράψουν από τις καρδιές μας την Χρυσή Αυγή, την Ελλάδα και τον Εθνικισμό.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 19:00 θα αναρτάται στο Xagr.net το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου.