Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ανησυχούν οι διεθνείς τοκογλύφοι για τον «εξτρεμισμό» στην Ευρώπη

Οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους σε όλη την Ευρώπη ονομάζουν ως «εξτρεμισμό» ό,τι αντιστρατεύεται τα δικά τους συμφέροντα.
Γι΄αυτό και φροντίζουν να παίρνουν διάφορα μέτρα, πιστεύοντας έτσι ότι θα σταματήσουν την επιρροή και την ισχύ εκείνων που τους αμφισβητούν. Έτσι, κάποια Σεσίλια Μάλμστρομ, Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., δήλωσε ότι «είναι η στιγμή να συγκεντρώσουμε τις προσπάθειές μας για να αντιμετωπίσουμε προληπτικά την αύξηση του βίαιου εξτρεμισμού στην Ευρώπη», παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και «τα δέκα βασικά εργαλεία» για την καταπολέμηση του φαινομένου.

 «Όλες οι χώρες απειλούνται από τον εξτρεμισμό» τόνισε η επίτροπος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα και στο τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης. Προφανώς, οι δολοφονημένοι από τα καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης δεν αποτελούν σημείο αναφοράς για την εν λόγω κυρία… Ενδιαφέρον έχει το σημείο εκείνο όπου η Μάλμστρομ δηλώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια 20 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων, με την εφαρμογή δέκα βημάτων».

Καταλάβαμε… Πάλι θα... «ροκανίσουν» πακτωλό χρημάτων οι διάφορες ΜΚΟ, που ειδικεύονται στον «αντιρατσισμό», τον «αντιφασισμό» κ.λ.π. Τονίζοντας ότι «δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο», η Μάλμστρομ πρότεινε διάφορες «λύσεις», όπως η προώθηση «ειδικών προγραμμάτων» που θα προσφέρουν «βοήθεια απεμπλοκής», ο περιορισμός εξτρεμιστικών μηνυμάτων και προπαγάνδας, (διάβαζε: λογοκρισία), περισσότερη εκπαίδευση (διάβαζε: πλύση εγκεφάλου) στους νέους, αυξάνοντας την κριτική τους σκέψη (διάβαζε: αποχαύνωση) και φέρνοντάς τους σε επαφή με πρώην μέλη τέτοιων ομάδων που θα μπορούσαν να εξηγήσουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει εξτρεμισμός και τρομοκρατία (διάβαζε: περαστικός ήμουνα, έκανα την πλάκα μου και τώρα βγάζω και κανένα χαρτζιλίκι λέγοντας ιστορίες γι αγρίους).

Από τα λεγόμενα της εν λόγω καρεκλοκένταυρης αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι η αφύπνιση των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι θέλουν να υπερασπίσουν την Εθνική τους Ταυτότητα και να πάρουν πίσω την Πατρίδα τους, ενοχλεί σφόδρα τους διεθνείς τοκογλύφους. Πράγματι, η «Ευρώπη» του πολυπολιτισμού, των τραπεζιτών, της διαφθοράς και των παρακμιακών καταστάσεων δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των Εθνών, της Ανεξαρτησίας, των Παραδόσεων και των Αξιών. Γι αυτό και οι υπερασπιστές των Αξιών της Αληθινής Ευρώπης βαφτίζονται ως «εξτρεμιστές».

Γιώργος Μάστορας