Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα επιχείρηση κατάλυσης της λαϊκής εξουσίας και της "δημοκρατίας" θα επιχειρηθεί απο την κυβέρνηση.... Προγραμματίζουν μετάθεση αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα χρόνο!!!!! για...."το καλό του λαού"!!!

Υπό τον τρόμο της αποτύπωσης της λαϊκής οργής στις κάλπες και φυσικά τη δημοσκοπική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής που θα φέρει τους Εθνικιστές στην Ευρωβουλή
και τη διοίκηση των μεγαλύτερων Δήμων και Περιφερειών της Ελλάδος η κυβέρνηση της δυστυχίας μας, σε αγαστή σύμπλευση με την "λαθρολάγνα" Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΔΗΜΑΡ) και την "ελαφρά" Δεξία (Καμμένος) επαναφέρουν το σενάριο της μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2014 ή και για το φθινόπωρο του 2015 ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Η πρόφαση που χρησιμοποιείται από τους χαμερπείς σαλτιμπάγκους της εξουσίας είναι, όπως μεταφέρει το καλά πληροφορημένο aftodioikisi.gr, ότι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη η πραγματοποίηση τριπλών εκλογών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επικαλείται μάλιστα δηλώσεις κυβερνητικών πηγών που ισχυρίζονται ότι «Δεν τις αντέχει το κράτος».

Για να σωθούν όμως τα προσχήματα και να μη..... θεωρηθούν δειλοί από τη μάζα οι εθνοπροδότες της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου ξεκαθαρίζεται ότι αυτό γίνεται για το "καλό του λαού" και όχι προς δική τους τέρψη. Τέλος το ρεπορτάζ καταλήγει με το εξής "δημοκρατικό": "Μια νομοθετική ρύθμιση αρκεί για να μετατεθεί η ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών"

Υ.Γ. Η βούληση του λαού ξεφτυλισμένοι - φιλάργυροι κυβερνώντες είτε εκφραστεί τώρα, είτε σε ένα χρόνο θα αποτυπώσει γλαφυρά τα συναισθήματα αγανάκτησης και οργής που νιώθει και της ελπίδας που τρέφει για το Εθνικιστικό Κίνημα όσα ημίμετρα και να πάρετε.

Υ.Γ.2 Κατάλαβες ελληνικέ λαέ τι σημαίνει "δημοκρατία".. Με μια νομοθετική ρύθμισή το "δικαίωμα σου" το μεταθέτουν όποτε και όπου θέλουν.

Υ.Γ.3 Ο λόγος της μετάθεσης έγκειται μόνο στην προσπάθεια οι συστημικοί προύχοντες της εξουσίας να κερδίσουν χρόνο ώστε να καθυστερήσουν την έλευση των Εθνικιστών στους δημαρχικούς και περιφερειακού θώκους.. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι έτσι επιτείνουν το μαρτύριό τους;

Πηγη Πασπαρτου