Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πάρτι των τρομοκρατών στον Κορυδαλλό στην υγειά της Χούντας του Μνημονίου

Καθεστωτική φυλλάδα η οποία πρωταγωνιστεί στη λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, περιγράφει το γλέντι το οποίο έστησαν οι αριστεροί τρομοκράτες στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού,
στο άκουσμα της είδησης της «εξαφάνισης» του Χ. Ξηρού. Οι τρομοκράτες της «συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς», δεν έκαναν το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου κάτι περισσότερο από εκείνα που κάνουν συνήθως: έχοντας πλήρη ελευθερία κινήσεων και απολαμβάνοντας ενός ειδικού καθεστώτος ασυλίας και ανοχής, έκαναν ότι ήθελαν στους διαδρόμους της φυλακής, μεθοκοπώντας και πανηγυρίζοντας.

Και πώς να μην γλεντούν τα χαϊδεμένα του αντεθνικού Καθεστώτος και της «δημοκρατικής» (πάνω απ' όλα!) αριστεράς: δεν είναι δα και Χρυσαυγίτες για να βρίσκονται υπό την αυστηρή επιτήρηση της Χούντας και των πραιτόρων της, δεν είναι δα και Χρυσαυγίτες για να υφίστανται τις αιφνιδιαστικές εισβολές προς έρευνα των κελιών τους. Η φυλλάδα που προέβη στις αποκαλύψεις, αναφέρεται σε συνθήματα των τρομοκρατών του τύπου «Χριστόδουλε ζεις εσύ μας οδηγείς». Φαιδρότητες. Στην πραγματικότητα τα συνθήματα ήταν υπέρ της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία και έχει ενθαρρύνει την ασυδοσία των συμμοριτών σε συνεννόηση πάντοτε με την κομματική συμμορία του Σύριζα, η οποία έχει αναλάβει την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση.

Άλλωστε για τον Σύριζα οι ακροαριστεροί τρομοκράτες ήταν και είναι «κοινωνικοί αγωνιστές». Το σύνθημα «Δένδια ζεις εσύ μας οδηγείς» δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ αριστεροί τρομοκράτες και ποινικοί τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους ευχόμενοι «στην υγειά του αντάρτικου». Ή μήπως στην υγειά της Χούντας του Μνημονίου; Ο καθένας δύναται να εξάγει τα συμπεράσματά του, αναλογιζόμενος τι είδους τρομοκράτες είναι αυτοί οι οποίοι αφήνονται να έχουν επί της ουσίας τον έλεγχο και την διοίκηση των φυλακών.

Τρικούβερτα γλέντια λοιπόν στις φυλακές Κορυδαλλού και έξω από αυτές, ο συμμορίτης Χ. Ξηρός καταδιωκόμενος τάχα από την αντιτρομοκρατική να βγάζει βιντεοσκοπημένα διαγγέλματα, ως εκπρόσωπος τύπου της κόκκινης τρομοκρατίας. Δεν λησμονεί μάλιστα, να στείλει και ένα μήνυμα προς τους έγκλειστους -για την ώρα- συμμορίτες: Ραντεβού στα τσιπουράδικα!

Καθώς φαίνεται, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι απέτυχαν στο έργο που το διεφθαρμένο Καθεστώς τους ανέθεσε: την απαξίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μέσα από την καθημερινή προπαγάνδα ψεύδους και συκοφάντησης. Τον ρόλο τους πλέον, καλούνται να παίξουν οι πάντοτε χρήσιμοι και πρόθυμοι ένοπλοι πραίτορες της αριστερής τρομοκρατίας.