Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη: Η ιδεολογική βαρύτητα ενός συνθήματος

 

  Για εμάς τα συνθήματα δεν είναι κούφια από περιεχόμενο, όπως συμβαίνει σε πολλούς και πολύχρωμους πολιτικούς χώρους. Για εμάς τα συνθήματα είναι επικεφαλίδες σε ιδεολογικά κεφάλαια, τα οποία δεν ξεχνάμε ούτε στην επαγγελματική μας ζωή, ούτε στην κοινωνική μας. Εμείς δεν φωνάζουμε «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», για να προχωρήσουμε αμέσως μετά σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων, όπως π.χ. ο «Ριζοσπάστης» και η «Τυποεκδοτική». 



   Για εμάς τα συνθήματα μας είναι βίωμα, είναι επιταγές. Ένα από τα βασικότερα συνθήματα της Χρυσής Αυγής για είκοσι και πλέον χρόνια είναι το «Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη». Ένα άλλο είναι το «Έξω οι Ξένοι απ’ την Ελλάδα». Δύο συνθήματα που περικλείουν και τονίζουν τον εθνικιστικό και λαϊκό χαρακτήρα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, της Χρυσής Αυγής. Είναι, επιπλέον, απολύτως σαφές πως εμείς, εφόσον δεν είμαστε μαρξιστές ή φιλελεύθεροι, δεν φάσκουμε και αντιφάσκουμε σε κανένα σημείο της Ιδεολογίας μας, η οποία ουσιαστικά είναι, για όλους μας, τρόπος ζωής. Με αφορμή τα γεγονότα στην Μανωλάδα Ηλείας, αλλά και με την ανάγκη ιδεολογικής και πολιτικής διαφώτισης του Ελληνικού Λαού, αξίζει να δούμε πως συνδέονται τα δύο παραπάνω συνθήματα, που επαναλαμβάνουμε είναι στην πραγματικότητα ιδεολογικές επικεφαλίδες. 

   Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν περιλαμβάνουμε σε κανένα σημείο του Λαϊκού Εθνικισμού μας την εκμετάλλευση αλλοφύλων για οποιονδήποτε λόγο. Όπως είχε αναφέρει και ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις 28 Μαρτίου του 2013: «Σας καλώ να κηρύξουμε μια Εθνική Σταυροφορία. Πίσω στην Εθνική παραγωγή! Να αγοράζετε μόνο Ελληνικά προϊόντα, που έχουν κατασκευαστεί σε εταιρείες, μάλιστα,  που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους. Να κάνουμε τον Εθνικό Προστατευτισμό δόγμα από μόνοι μας. Οι Έλληνες για τους Έλληνες!». Ναι, αγοράζουμε μόνο Ελληνικά προϊόντα και μάλιστα προϊόντα που έχουν παραχθεί αποκλειστικά από Έλληνες Εργαζομένους! Θέλουμε Έλληνες συναδέλφους, Έλληνες συμμαθητές, Έλληνες να περιδιαβαίνουν τις γειτονιές μας, Έλληνες να παράγουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και καταναλώνουμε. Θέλουμε την Ελλάδα για τους Έλληνες. Αυτό είναι σαφές και αδιαπραγμάτευτο.

   Μας αποκαλούν «ρατσιστές» οι μωροί της αριστεράς και της προόδου και οι δεξιοί της σφαλιάρας. Αν ως «ρατσισμό» εννοούν ότι θέλουμε την Ελλάδα για τους Έλληνες δηλώνουμε ευθαρσώς ένοχοι. Αν ως «ρατσισμό» εννοούν τα γεγονότα της Μανωλάδας και της κάθε «Μανωλάδας», τους επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό και τους εγκαλούμε στην τάξη και την αλήθεια. Αυτοί είναι ρατσιστές υπό αυτή την έννοια, γιατί αυτοί θέλουν και προωθούν την άκρατη λαθρομετανάστευση. Αυτοί δίνουν βορά στα λαμόγια και τους εκμεταλλευτές, τους λαθρομετανάστες. Εμείς βροντοφωνάζουμε: «Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα»! Αυτοί κόπτονται για να εργάζονται οι λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων, εμείς βρωντοφωνάζουμε: «Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη»! 

Κώστας Αλεξαδράκης