Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η (ΑΣΠΙΛΗ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Μια σοβαρότατη καταγγελία για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει η zougla.gr, για… τακτοποιήσεις νυν και πρώην συζύγων στελεχών του (του ηγετικού πυρήνα) σε ιδιαιτέρως κερδοφόρες θέσεις στη βουλή:

Φίλη η αριστερά, φιλτάτη δε η… θεσούλα

 
«Μουρμούρες έχουμε και στην Κουμουνδούρου από την στάση κάποιων στελεχών που μυρίστηκαν εξουσία κι έπεσαν με τα μούτρα. Ήδη ακούγεται ότι δύο συνεργάτες του προέδρου μόλις γνωρίστηκαν και παραγνωρίστηκαν με το νέο περιβάλλον φρόντισαν αμέσως να τακτοποιήσουν τις νυν αλλά και τις πρώην συντρόφους τους. Καλή η ιδεολογία αλλά όλα περνούν πλέον μέσα από το στομάχι και για αυτό των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Στο γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη αποσπάστηκε η πρώην σύζυγος ενός αξιόλογου στελέχους του κόμματος; Και σε εκείνο του Γιώργου Σταθάκη τοποθετήθηκε η νυν σύζυγος του στενού συνεργάτη του προέδρου;».

Φανταστείτε να πάρουν και την εξουσία τι έχει να γίνει! Μιλάμε για μεγάλο φαγοπότι! Δε θα αφήσουν κανέναν… παραπονεμένο. Όλοι θα πάρουν από την… κουτάλα! Συγγενείς, φίλοι, παρατρεχάμενοι, για όλους έχει το… πανέρι. Μόνο ο ελληνικός λαός θα μείνει στην απόξω. Ως συνήθως, άλλωστε…

ΠΗΓΗ: Εθνικισμός.net