Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ» ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


Έχει καλομάθει ο γραφικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη δημοσιότητα και την προκαλεί καθημερινά, με κάθε τρόπο. Τη μία κρεμάει… γοβάκια στους εξωτερικούς τοίχους του δημαρχείου, την άλλη υψώνει αλβανική σημαία, την παράλλη υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ κ.ο.κ.
Τώρα φαίνεται πως δε βρήκε κάτι άλλο για να προκαλέσει την κοινωνία κι έτσι κατέφυγε στη δοκιμασμένη συνταγή της… χρυσαυγολογίας, με δεδομένο ότι όποιος κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τη Χρυσή Αυγή έχει εξασφαλισμένη τη δημοσιότητα για 2-3 ημέρες.

 Έτσι, με την ευκαιρία συνέντευξης τύπου για τις τριήμερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Μνήμη 21ης Απριλίου 1967, το σχολείο στο γύψο», ο γραφικός δήμαρχος είπε τα εξής:

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί. Αν δεν αντισταθούμε, όπως οι Ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν τι είναι βία».

Παρά τις… πονηρές προθέσεις του, ο γραφικός δήμαρχος είπε άθελά του μια μεγάλη αλήθεια! Πως η Χρυσή Αυγή είναι «ένα πολύ κακό σπυρί». Πράγματι είναι ένα πολύ κακό σπυρί στο σαρκίο του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου!

(ΥΓ): Από ειλικρινή συμπόνια για την κατάστασή του, που από μέρα σε μέρα επιδεινώνεται, δε θα… καταραστούμε τον γραφικό δήμαρχο να βγάλει «κακό σπυρί» στα… οπίσθια. Ας είναι καλά να μας διασκεδάζει με τις τρελίτσες του.

ΠΗΓΗ: Εθνικισμος.net