Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Καθεστώς τοκογλύφων κατακλέβει το Λαό μας!


Η Χρυσή Αυγή διακήρυξε από την εποχή της υπογραφής του πρώτου μνημονίου, επί πρωθυπουργίας Τζέφρυ Παπανδρέου, πως η συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό, παρά μόνο την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού και επιπλέον την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου, με απώτερο στόχο την αρπαγή του.
 
Τα στοιχεία τα οποία έρχονται σήμερα στο φως επιβεβαιώνουν εκείνα τα οποία κατήγγειλε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από το 2010: οι περίφημες δόσεις, για τη λήψη των οποίων ζητούνται από το Λαό μας αδιανόητες θυσίες, πηγαίνουν στα θησαυροφυλάκια των εγχώριων και διεθνών τραπεζιτών, των πραγματικών και μοναδικών υπευθύνων της οικονομικής κρίσης. Μέχρι σήμερα, οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν λάβει από το EFSF και το μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου 219 δισ. ευρώ. Το διάστημα προ της ψηφίσεως των προδοτικών και παράνομων μνημονίων, σύσσωμη η μεταπολιτευτική συμμορία των κομμάτων της κυβέρνησης και των καναλιών και εφημερίδων της ρεμούλας και της διαπλοκής, βομβάρδιζαν τον Ελληνικό Λαό με την επιτακτική αναγκαιότητα της υπογραφής τους, προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Λαού. Μόνιμη επωδός των τρομοκρατικών διλημμάτων των καθεστωτικών απατεώνων, ήταν το ερώτημα: «αν δεν υπογράψουμε το μνημόνιο, πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις»;

Τα ντοκουμέντα της κλοπής, η οποία έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες στην οικονομική ανέχεια και στην εξαθλίωση, είναι τα εξής:

• 48,2 δισ. ευρώ διατέθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

• 29,7 δισ. διατέθηκαν για την ανταλλαγή ομολόγων, στο πλαίσιο του PSI, το λεγόμενο πρώτο «κούρεμα» το οποίο έγινε στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου

• 122,2 δισ. διατέθηκαν για αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Τα 74 δισ. αφορούν χρεολύσια και τα 48 δισ. αφορούν τόκους!

• 11,3 δισ. διατέθηκαν για την επαναγορά χρέους, ήτοι το δεύτερο «κούρεμα».

Συνεπώς, τα χρήματα τα οποία διατέθηκαν μέχρι σήμερα για τις ανάγκες του ελληνικού δημοσίου, όπως μισθοί, συντάξεις και λοιπές δαπάνες, δεν υπερέβησαν σε καμία περίπτωση τα 7,6 δισ. ευρώ. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε προ ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος, του οποίου η σκοπιμότητα είναι διττή: πρώτιστα η υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου (μεταξύ αυτού και ο ορυκτός πλούτος της Πατρίδας μας και φυσικά, η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, σε βαθμό τέτοιο ώστε να δυνάμεθα να κάνουμε λόγο για μια απάνθρωπη επιχείρηση γενοκτονίας!

Αξίζει επίσης να τονιστεί οτι στα 219 δισ. τα οποία οι προδοτικές κυβερνήσεις των ανδρείκελων του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, έλαβαν από τους δανειστές, πρέπει να προστεθούν και τα περίπου 40 δισ. τα οποία εισέπραξε μέχρι τούδε η κυβέρνηση, από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα τα οποία επέβαλε στο Λαό μας, με την πρόφαση της «διάσωσης» της Ελλάδος! Αν στο γεγονός αυτό, προστεθεί και η υποθήκευση ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας, ελέω των δανείων τα οποία σύναψαν οι κυβερνήσεις των προδοτών, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, το μέγεθος της πισώπλατης μαχαιριάς στο Ελληνικό Έθνος.

Ο Ελληνικός Λαός παραδόθηκε από τα κόμματα της διαφθοράς και της εθνικής προδοσίας, ως πρόβατο επί σφαγή στους λύκους της διεθνούς τοκογλυφίας. Την ώρα που ολόκληρες οικογένειες βρίσκονται -ή και έχουν ξεπεράσει- τα όρια της απελπισίας, οι κοινοβουλευτικοί προδότες της Αριστεράς και της ελαφροδεξιάς μετρούν τα αργύρια της προδοσίας τους, τα δε αφεντικά τους σε Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη, πλουτίζουν για μία ακόμη φορά από το αίμα των Εθνών. Ιδού γιατί επιβάλλεται η τιμωρία των προδοτών. Κι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, για να χαμογελάσει ξανά ο πολύπαθος Λαός μας!