Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αδειάζουν την Κύπρο οι εβραίοι και τάσσονται με τους Τούρκους για το φυσικό αέριο


Για άλλη μία φορά οι αναλύσεις της Χρυσής Αυγής για τα θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό επιβεβαιώνονται,
δείχνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια που προσπαθούσαν να μας μιλήσουν στο παρελθόν για «ελληνοϊσραηλινή» φίλια.
Είχαμε πει τότε όταν η Τουρκία και το Ισραήλ ήταν σε δήθεν ρήξη και σημειωνόντουσαν το ένα μετά το άλλο τα στημένα δήθεν «διπλωματικά επεισόδια» ότι όλα αυτά είναι για το θεαθήναι, αφού η Τουρκία και το Ισραήλ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους, όντας δύο χώρες που πρεσβεύουν το ίδιο λόμπι και συνδέονται με τα ίδια ανθελληνικά συμφέροντα.
 Ο πλέον αρμόδιος αξιωματούχος του Ισραήλ για να μιλήσει για ενεργειακά θέματα και τις διεθνείς σχέσεις που τα διέπουν είναι φυσικά ο ειδικός απεσταλμένος του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών για θέματα ενέργειας, Μιχαήλ Λότεμ, ο οποίος μετέβη στην Τουρκία και μίλησε στο 12ο Τουρκικό Συνέδριο για το Πετρέλαιο και το Φυσικό Αέριο. Οι δηλώσεις του εν λόγω κυρίου, αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού, που θα έπρεπε να απασχολήσει κάποια γαλάζια παπαγαλάκια, αλλά μάλλον θα σιωπήσουν γιατί… δεν τους παίρνει. Είπε λοιπόν ο κ. Λότεμ:

«Η μεταφορά του ισραηλινού αερίου στην Ευρώπη δια μέσου της Τουρκίας είναι η πιο καλή επιλογή από οικονομική άποψη. Μιλάμε για έναν αγωγό Ισραήλ – Τουρκίας. Αυτή η επιλογή είναι προς όφελος της Τουρκίας και του Ισραήλ»

Ο κ. Λότεμ, προφανώς, στο παραπάνω απόσπασμα αναφέρεται στο κοίτασμα Λεβιάθαν και τα λοιπά κοιτάσματα την ΑΟΖ του Ισραήλ, όμως επηρεάζουν άμεσα και τα ζητήματα που αφορούν την Κύπρο, αφού η διμερής συμφωνία Κύπρου – Ισραήλ για τα κοιτάσματα θα δεσμεύσει ελέω των εταιριών που εμπλέκονται την Κύπρο σε μία συμφωνία στην οποία έχει ήδη εισέλθει η Τουρκία. Το όλο ζήτημα βέβαια έχει για όλες τις πλευρές και πολιτικές προεκτάσεις πέραν από τις καθαρά οικονομικές, γεγονός που δεν το λέμε εμείς οι «κακοί φασίστες» που σύμφωνα με τον «Στάθη», τον πρώην «Ελευθεροτυπία» και νυν «ανεξάρτητο» και πάντα εμπαθή μπολσεβίκο, «πίνουμε και αίμα». Το λέει ο «καλός» και «περιούσιος» κ. Λότεμ:

"Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τουλάχιστον για ένα σύνολο αγωγών και υγροποιημένου φυσικού αερίου, που θα μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε όχι μόνο για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, αλλά και να δημιουργήσει ένα άλλο πολιτικό περιβάλλον". «Η μεταφορά του ισραηλινού αερίου στην Ευρώπη δια μέσου της Τουρκίας είναι η πιο καλή επιλογή από οικονομική άποψη. Μιλάμε για έναν αγωγό Ισραήλ – Τουρκίας. Αυτή η επιλογή είναι προς όφελος της Τουρκίας και του Ισραήλ»

Η «στροφή» αυτή του Ισραήλ μας δείχνει ότι η όλη ιστορία της δήθεν κρίσεως στις σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ ήταν προμελετημένη και είχε ως σκοπό της την εξυπηρέτηση των συμφερόντων εβραίων και τούρκων. Σε πλήρη συνεργασία με τα εγχώρια παπαγαλάκια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και των καναλιών στήθηκε μία συμπαιγνία σε βάρος του Ελληνικού Λαού σε Ελλάδα και Κύπρο προκειμένου να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα.